mrs.steinunn 07.09.06, 18:56 Witam Was! Jak zapobiec polekowemu zarastaniu żył wątroby po np. azatioprynie? Czy to jest groźne? A czy jest odwracalne? Co mam zrobić??? Dzięki za wszystkie rady! Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.steinunn ??? 28.09.06, 17:04 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tigerness.74 Re: ???? 29.09.06, 22:35 Uważam, że specjalista od chorób wątroby-hepatolog-mógłby Tobie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.steinunn Re: ???? 05.10.06, 17:11 Ale czy tu nikogo takiego nie ma, kto by się na tym znał? Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: ???? 05.10.06, 17:36 najwyrazniej nie ma powiem ci tylko, ze powinnas zainteresowac sie naturalnymi metodami oczyszczenia watroby, a nawet calego organizmu(po tych lekach), bo jest to podstawowy warunek jej regeneracji Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.steinunn Re: ???? 07.10.06, 12:09 Stosuję ziółka (hepason) lub czasem hepatil. Nie wiem czy to zapobiegnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: ???? 07.10.06, 13:25 nie wiem, czy w Twoim przypadku to wystarczy, czy nie ja cenie medycyne naturalna, w szczegolnosci chinska i poszukalabym lekarza tejze medycyny wazna jest dieta, bo jedzeniem wlasciwych pokarmow i unikaniem tych, ktore watrobe szczegolnie obciazaja, tez ja wspierasz albo nie Odpowiedz Link Zgłoś