IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.03.03, 13:59
Czy ktoś z Was zażywał ten lek i z jakim skutkiem? Został mi przepisany przez
ortopedę do którego poszłam z powodu bólu biodra, uda, mrowienia nogi.
Orzekł, że to korzonki, a ponieważ ból trwa od roku przepisał ten lek. Inne
które brałam nie pomagały, albo tyle ile umarłemu kadzidło. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeanouminou Re: celebrex IP: *.dial.proxad.net 06.03.03, 15:19
      Biore celebrex od okolo 2 lat z powodu silnych bolow spowodowanych artroza,
      glownie kregoslupa ledzwiowego. Poprzednio tak jak Ty bralem rozne leki z
      mizernym skutkiem, celebrex jak narazie przynosi mi znaczna ulge, czego i Tobie
      zycze.
      • ipsirka Re: celebrex 07.03.03, 10:58
        Dzięki za szybką odpowiedź. A jak radzisz sobie finansowo? Przecież ten lek
        kosztuje 186 zł! Poza tym lekarz mi powiedział, że powinno wystarczyć branie
        przez miesiąc. Pytał czy mam wrzody żołądka. Jak wytrzumuje to długie branie
        Twój żołądek?
        • Gość: feline Re: celebrex IP: *.dial.proxad.net 07.03.03, 12:04
          Drobne sprostowanie: Jeanouminou to moj maz, ktory "zazyczyl sobie" udzielic Ci
          odpowiedzi. Kwestie oplat reguluje "ciotka Marianna" (mieszkamy we Francji,
          gdzie ten lek jest w 70 % refundowany przez Sécurité Sociale a reszte zwraca
          nam Caisse Mutuelle ( dobrowolne ubezpieczenie prywatne). Jego zoladek ma sie
          rownie dobrze jak portfel, bowiem bierze rownolegle rozne
          specyfiki "oslaniajace" np maalox ( w zeszlym roku uczestniczyl nawet
          jako "kroliczek doswiadczalny" w badaniach NASA nad nowa jego wersja, lub
          polysilane - taka "galaretka" o smaku owocowym. Nie mielismy pojecia o cenie
          celebrexu w Polsce.
          • Gość: jenouminou Re: celebrex IP: *.dial.proxad.net 07.03.03, 12:06
            ...i oczywiscie nie biore "celebrexu" non - stop, jedynie w okresach
            zaostrzenia sie dolegliwosci (ostatnio np w tym tygodniu nawet 2 dziennie).
            Pozdrawiam.
            • Gość: ipsirka Re: celebrex IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.03.03, 12:07
              Dziękuję za wyjaśnienia. Czy artroza, o której Państwo wspominacie to inaczej
              zwyrodnienie stawów biodrowych? Ja to podejrzewałam u siebie, ale po dwóch
              wizytach o dwóch ortopedów, ci stwierdzili, że bóle, które mam od roku pochodzą
              od ucisku na nerw spowodowanego skrzywieniem kręgosłupa i zwężeniem dysku.
              Zastanawiam się czy bóle zwyrodnieniowe mogą być tak podobne do tych, które ja
              odczuwam. Czy sensowne będzie pokazanie się jeszcze neurologowi?
              • Gość: MM Re: celebrex IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.03.03, 16:38
                Ja zarzywalem Celebrex przed i przy rehabilitacji kolana przez okolo 2 miesiace.
                Mialem zapalenie sciegien, bol byl straszny ale przechodzil gdy bralem wlasnie
                Celebrex... a mialem go za darmo od mojej doktor...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka