Dodaj do ulubionych

moszna... ech..moszna

30.09.06, 20:57
Mój problem:

Od jakiegoś roku mam niesamowitą nadpotliwość genitaliów a bardziej moszny. Z tego powodu przestałem chodzić w bieliznie oraz sypiam nago.
Podczas chodzenia w bieliźnie lub po przespanej nocy mam mosznę niesamowicie rozgrzaną i właśnie spoconą. Na nic nie zdaje się codzienne dokładne mycie.. wystarczy doba i znów mam je wręcz lepkie i z nieprzyjemnym zapachem. Dotąd sobie jakoś radziłem.. lecz w przypadku gdy problem nie znika....

Co byście poradzili? Może zagląda tu jakiś specjalista?
Obserwuj wątek
    • gory_szalenstwa Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 00:44
      Proponuje sypać talk do majtek.
      • enter30 Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 01:13
        oczekuję pomocy i nie oczekuję że mnie zrozumiesz

jednak proszę żebyś swoje komentarze zamieszczał/a tam gdzie ludzie rozmawiają dla rozrywki a nie na poważnie.
        • gory_szalenstwa Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 01:18
          to było całkiem poważnie, mój brat takie coś stosuje. Przepraszam, jesli zostało
          źle zrozumiane.
          • enter30 Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 11:48
            przepraszam ze swojej strony.. nie sądziłem że piszesz na poważnie

Bardzo Ci dziękuję za pomoc :)
    • podyanty Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 01:39

"wystarczy doba i znów mam je wręcz lepkie i z nieprzyjemnym zapachem"

To moze myj przynajmniej dwa razy dziennie i uzywaj talku kosmetycznego (jak Ci juz wyzej poradzono).
      Jezeli zapach jes be to byc moze wyhodowales sobie rowniez grzyby. W takim razie kup sobie Tea Tree Oil
      i przecieraj zagrzybione okolice (po umyciu i porzadnym osuszeniu, suszarka do wlosow np).
      • enter30 Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 11:50
        dzięki za konkretną odpowiedź
        • fraida Re: moszna... ech..moszna 01.10.06, 12:40
          ja propnuje zebys poszedl jednak do lekarza. moim zdaniem trzeba ustalic fachowo
          przyczyne takiego stanu rzeczy. moze to faktycznie jakas grzybica? a wtedy
          pomoga tylko antybiotyki na recepte a nie jakies lekkie srodki dostepne bez
          recepty. tak wiec dermatolog, urolog, androlog i bedzie dobrze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka