raclan 11.10.06, 13:53 Witam, czuje jakby suchosc w gardle, gleboko przy krtani, i jakby cos tam bylo.. Czy ktos moglby mi powiedzie c co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 14:16 nie pracujesz w klimatyzowanym pomieszczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
raclan Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 16:04 Dzieki za odpowiedz. Pracuje od kilku miesiecy w nowym biurze w Irlani poln. Jest to duze biuro, 2 pietra , jednak na moim pietrze klimatyzacji niema :) Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 20:32 Widocznie ten klimat tak na Twoje gardlo dziala.staraj sie bardzo czesto popijac niegazowana wode,czesto i malymi lyczkami,to moze troche nawilzyc gardlo.Nie jest to nic zlego.Czesto jest to wynikiem zbyt czestego uzywania glosu,ewentualnie skutek uboczny wielu lekow .Bierzesz jakies leki?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
raclan Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 12.10.06, 14:16 ``Widocznie ten klimat tak na Twoje gardlo dziala.staraj sie bardzo czesto popijac niegazowana wode,czesto i malymi lyczkami,to moze troche nawilzyc gardlo.Nie jest to nic zlego.Czesto jest to wynikiem zbyt czestego uzywania glosu,ewentualnie skutek uboczny wielu lekow .Bierzesz jakies leki?Pozdrawiam.`` Witam, Prawde mowiac glosu tu nie nadwyrezam, malo tu ogolnie rozmawiam.Lekow nie biore Jednak kozystajac z okazji opowiem Ci pewna historie. Pewnego zimowego wieczoru chodzac po ulicach Dublina , a bylem wtedy b.wkurzony ( znajomi z ktorymi sie umowilem nie przyszli)na samym ryneczku mijal mnie ``czarownik`` (stary wygladajacy jak czarownik mezczyzna) zagadnol mnie... nijak go nie zrozumialem palilem papierosa , on trzymal papierosa nie zapalonego i chyba wtedy chodzilo mu o ``ognia``.Jednak ja poszedlem dalej, a on rzucil w moim kierunku jakas uwage nie mila/przeklenstwo. Po chwili zawrocilem, ale juz go nie bylo. Moze wydawac ci sie to smieszne . Po przeprowadzce 3mies, potem po 1mies w nowej pracy, czyli po 4 mies od tego zdarzenia, pojawil sie ten problem. Teraz palenie wogole nie jest mile. Ja palilem nie wiele 5-6 paierosow dziennie teraz 1-2. Przestalem nawet na kilka dni- ale bez efektow. Musialem to komus opowiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 12.10.06, 15:01 No to z tego wynika,ze ow czarownik rzucil na Ciebie urok.Niestety nie znam zadnyk zaklec ,ktore by Cie od tego uwolnily.Powaznie wierzysz w to? Odpowiedz Link Zgłoś