Dodaj do ulubionych

``Suchosc w gardle-krtani``

11.10.06, 13:53
Witam, czuje jakby suchosc w gardle, gleboko przy krtani, i jakby cos tam
bylo.. Czy ktos moglby mi powiedzie c co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 14:16
      nie pracujesz w klimatyzowanym pomieszczeniu?
      • raclan Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 16:04
        Dzieki za odpowiedz.
        Pracuje od kilku miesiecy w nowym biurze w Irlani poln. Jest to duze biuro, 2
        pietra , jednak na moim pietrze klimatyzacji niema :)
        • j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 11.10.06, 20:32
          Widocznie ten klimat tak na Twoje gardlo dziala.staraj sie bardzo czesto
          popijac niegazowana wode,czesto i malymi lyczkami,to moze troche nawilzyc
          gardlo.Nie jest to nic zlego.Czesto jest to wynikiem zbyt czestego uzywania
          glosu,ewentualnie skutek uboczny wielu lekow .Bierzesz jakies leki?Pozdrawiam.
          • raclan Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 12.10.06, 14:16
            ``Widocznie ten klimat tak na Twoje gardlo dziala.staraj sie bardzo czesto
            popijac niegazowana wode,czesto i malymi lyczkami,to moze troche nawilzyc
            gardlo.Nie jest to nic zlego.Czesto jest to wynikiem zbyt czestego uzywania
            glosu,ewentualnie skutek uboczny wielu lekow .Bierzesz jakies leki?Pozdrawiam.``

Witam,
            Prawde mowiac glosu tu nie nadwyrezam, malo tu ogolnie rozmawiam.Lekow nie biore
            Jednak kozystajac z okazji opowiem Ci pewna historie. Pewnego zimowego wieczoru
            chodzac po ulicach Dublina , a bylem wtedy b.wkurzony ( znajomi z ktorymi sie
            umowilem nie przyszli)na samym ryneczku mijal mnie ``czarownik`` (stary
            wygladajacy jak czarownik mezczyzna) zagadnol mnie... nijak go nie zrozumialem
            palilem papierosa , on trzymal papierosa nie zapalonego i chyba wtedy chodzilo
            mu o ``ognia``.Jednak ja poszedlem dalej, a on rzucil w moim kierunku jakas
            uwage nie mila/przeklenstwo. Po chwili zawrocilem, ale juz go nie bylo.
            Moze wydawac ci sie to smieszne . Po przeprowadzce 3mies, potem po 1mies w
            nowej pracy, czyli po 4 mies od tego zdarzenia, pojawil sie ten problem.
            Teraz palenie wogole nie jest mile. Ja palilem nie wiele 5-6 paierosow dziennie
            teraz 1-2. Przestalem nawet na kilka dni- ale bez efektow.
            Musialem to komus opowiedziec :)
            • j2334 Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 12.10.06, 15:01
              No to z tego wynika,ze ow czarownik rzucil na Ciebie urok.Niestety nie znam
              zadnyk zaklec ,ktore by Cie od tego uwolnily.Powaznie wierzysz w to?
              • raclan Re: ``Suchosc w gardle-krtani`` 12.10.06, 15:07
                Moze troche

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka