Gość: M. IP: *.ibngr.edu.pl 16.11.01, 09:45 Bardzo chciałam zakupić Meridię (lub receptę) oraz uzyskać informaje od osób, które ja stosowały. 1-2 opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Kupię MERIDIĘ IP: *.chello.pl 09.01.02, 21:54 Stosuje Meridie od 2 miesięcy. Schudłam w sumie 7 kg, i zamierzam jeszcze 5. Nieprzyjemne objawy przez pierwsze 3-4 dni to senność i suchość w ustach. Oprócz tego samipoczucie ok. Recepte dostałam od lekarza internisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathtea Re: Kupię MERIDIĘ IP: 10.0.106.* 14.01.02, 11:41 Recepte dostałam od lekarza internisty. A co mu powiedzialas? pozdr. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Kupię MERIDIĘ IP: 10.131.128.* 12.01.02, 14:54 Czy rozwiązałeś/aś już swój problem? Recepty Ci nie dam, bo na odległość nikogo się nie leczy, a do każdego leku są przeciwwskazania, ale: - jeśli nie byłaś [zakładam, że jednak jesteś kobietą] u lekarza, to idź, po prostu - jeżeli trafiłaś na lekarza, który się rubasznie zaśmiał i powiedział "niech pani mniej je i już", to idź do innego, nawet prywatnie (Meridia kosztuje około 300 zł na miesiąc, konsultacja lekarska to przy tym betka) - jeśli nie wiesz, do jakiego lekarza iść, to może zwróć się z tym pytaniem do producenta Meridii, firmy Knoll Abbott Laboratories, ul. Domaniewska 41, 02-672 Warszawa, www.abbott.com, tel. 22 606 10 50 do 52, faks 606 10 80. Życzę powodzenia i daj znać, jak poszło, chętnie na priva agulha@acn.waw.pl - mam znaczną nadwagę i też myślę o Meridii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Kupię MERIDIĘ IP: 10.128.131.* 13.01.02, 00:52 Gość portalu: agulha napisał(a): > (Meridia kosztuje około > > 300 zł na miesiąc, konsultacja lekarska to przy tym betka) > - jeśli nie wiesz, do jakiego lekarza iść, to może zwróć się z tym pytaniem do > producenta Meridii, firmy Knoll Abbott Laboratories, ul. Domaniewska 41, 02-672 > > Warszawa, www.abbott.com, tel. 22 606 10 50 do 52, faks 606 10 80. > Życzę powodzenia i daj znać, jak poszło, chętnie na priva agulha@acn.waw.pl - > mam znaczną nadwagę i też myślę o Meridii. Ludzie! Dlaczego sięgacie po chemię i to oddziaływującą na centralny układ nerwowy a wyśmiewacie i ośmieszacie propozycje bezpiecznego odchudzania jakie proponują Wam konsultanci tacy jak ja np. Nie mogę wymienić firmy ale mogę podać adres araab@poczta.onet.pl. Cena jest niższa uwzględniajac koszt wizyty u lekarza. W ciągu miesiąca można bezpiecznie schudnąć 3-8 kg.Ja schudłam w czasie całej kuracji 18 kg i czuję sie wspaniale szczególnie że odbyło się to bez wyrzeczeń (jeden posiłek w ciągu dnia jadłam co chciałam, byle nie przekroczył 1000 kcal), bez potrzeby uprawiania ćwiczeń. Dzisiaj jestem trzy miesiące po kuracji i nie przytyłam ani jednego kilograma. Nie mogę pojąć, niestety, dlaczego każde świństwo chemiczne będzie lepsze od tzw. zdrowej żywności. Widocznie wiara w medycynę i chemię przekracza granice zdrowego rozsądku.Powodzenia zwolennikom meridii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kupię MERIDIĘ IP: *.u.mcnet.pl 15.01.02, 09:25 Czy mogłabyś napisać mi coś więcej? Będę bardzo wdzięczna. marcyszka@wp.pl Gość portalu: AJ napisał(a): > Gość portalu: agulha napisał(a): > > > (Meridia kosztuje około > > > > 300 zł na miesiąc, konsultacja lekarska to przy tym betka) > > - jeśli nie wiesz, do jakiego lekarza iść, to może zwróć się z tym pytanie > m do > > producenta Meridii, firmy Knoll Abbott Laboratories, ul. Domaniewska 41, 0 > 2-672 > > > > Warszawa, www.abbott.com, tel. 22 606 10 50 do 52, faks 606 10 80. > > Życzę powodzenia i daj znać, jak poszło, chętnie na priva agulha@acn.waw.p > l - > > mam znaczną nadwagę i też myślę o Meridii. > > Ludzie! Dlaczego sięgacie po chemię i to oddziaływującą na centralny układ > > nerwowy a wyśmiewacie i ośmieszacie propozycje bezpiecznego odchudzania jakie > proponują Wam konsultanci tacy jak ja np. Nie mogę wymienić firmy ale mogę > podać adres araab@poczta.onet.pl. Cena jest niższa uwzględniajac koszt > wizyty u lekarza. W ciągu miesiąca można bezpiecznie schudnąć 3-8 kg.Ja > schudłam w czasie całej kuracji 18 kg i czuję sie wspaniale szczególnie że > odbyło się to bez wyrzeczeń (jeden posiłek w ciągu dnia jadłam co chciałam, > byle nie przekroczył 1000 kcal), bez potrzeby uprawiania ćwiczeń. Dzisiaj > jestem trzy miesiące po kuracji i nie przytyłam ani jednego kilograma. > Nie mogę pojąć, niestety, dlaczego każde świństwo chemiczne będzie lepsze od > tzw. zdrowej żywności. Widocznie wiara w medycynę i chemię przekracza granice > zdrowego rozsądku.Powodzenia zwolennikom meridii !!! Odpowiedz Link Zgłoś