xxara 29.01.07, 21:40 Co u Was? Trzymacie się? Ja jestem na etapie poszukiwania diety. Ta dieta bardziej mnie męczy niż niepalenie. I codziennie, kiedy zjem już wszystkie dietetyczne potrawy, dopycham czekoladą. Nie chudnę, gdyby ktoś był ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrole_patrole Re: Wszyscy zdrowi? 30.01.07, 07:41 Wiem jedno: lepiej mało a smacznie. Zapychanie się roślinnością we wszelkiej postaci nie przynosi niczego dobrego, gdyż na koniec dopchnę czekoladą. _Mało a smacznie_ dotąd mi sie sprawdzało. Wciąż jestem na etapie _dużo i smacznie_. Nie palę, jestem coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Wszyscy zdrowi? 30.01.07, 11:50 Dopisuję się, przybywa mnie w tempie zastraszającym. Od pierwszego dieta :P Odpowiedz Link Zgłoś
patrole_patrole Re: Wszyscy zdrowi? 30.01.07, 15:12 Jest nadzieja. Ponoć u większości palaczy po pewnym czasie waga wraca do wyjściowego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Wszyscy zdrowi? 30.01.07, 19:17 To zaczynam i będę w ciężkich chwilach myśleć o tym co napisałaś. Ale od pierwszego. A 31 stycznia zrobię taką ostatnią WYŻERKĘ, jakieś przyjemności mieć trzeba :P Odpowiedz Link Zgłoś
patrole_patrole Re: Wszyscy zdrowi? 30.01.07, 20:59 mamooschka napisała: > A 31 stycznia zrobię taką ostatnią WYŻERKĘ, jakieś przyjemności > mieć trzeba Mnie na taką determinację jeszcze nie stać. Poczekam, aż chociaż jeden głód puści. Potem wprowadzę korekty. Odpowiedz Link Zgłoś