Gość: mahoney IP: *.man.polbox.pl 22.04.03, 16:54 hej zamierzam sie wybrac do kosmetyczki ... czy nie znacie jakiegos dobrego gabinetu , gdzie lagodnie obeszliby sie z facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney Re: Gdzie do kosmetyczki !!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 22.04.03, 16:56 aha oczywiscie chodzi o Warszawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Gdzie do kosmetyczki !!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 21:15 Gość portalu: mahoney napisał(a): > aha oczywiscie chodzi o Warszawe Ja zaproponuje Piaseczno, bardzo dobry zakład kosmetyczny - autoryzowany przez firmę Eris. Pani kosmetyczka nazywa sie Joanna i naprawde jest swietnym fachowcem. zakład mieści sie w parterze usługowym charakterystycznego różowo- zielonego bloku na początku obwodnicy Piaseczna. Nie pamiętam adresu ani nr tel, ale jesli Ci zalezy i gotowy jestes wybrac sie do Piaseczna, to napisz na aniut@tlen.pl a ja wyszukam jakos nr telefonu do nich. (Aha, nie jestem rodziną tej Pani ani właścicielką zakładu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie do kosmetyczki !!!!!!! IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 24.04.03, 07:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosita Re: Gdzie do kosmetyczki !!!!!!! IP: *.chello.pl 09.07.03, 19:38 polecam gabinet bella na rogu pieknej i kruczej nad jazz bistro. bardzo duzo tam facetow, konsultacje zawsze najpierw z dermatologiem dr Łopuszyńska - super babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Gdzie do kosmetyczki !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 00:59 Gabinety kosmetyczne (a właściwie Instytuty Kosmetyczne) Ireny Eris znajdują się także w Warszawie. Jeden przy ul.Puławskiej 120/124, tel. 844 65 67, drugi przy Freta 41/43, tel. 635 83 80, trzeci w Konstancinie w Starej Papierni (telefonu nie znam). Przyjmują tam także dermatolodzy-kosmetolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś