hasty 19.02.07, 16:47 Czasami zauważam u mojego męża na poduszce taki żółte plamy.Co to może być i dlaczego?P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: Żółte plamy 19.02.07, 17:22 Może wyciek z ucha? Na skutek stanu zapalnego albo nadmiernej produkcji woskowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Żółte plamy 19.02.07, 18:21 Dziękuję za sugestię,ale żadnych kłopotów z uszami nie ma ,więc czy to możliwe? P. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Żółte plamy 19.02.07, 18:28 U zdrowych ludzi woskowina też jest wytwarzana. Ale czy akurat to jest przyczyną problemu - nie wiem. Może to być np. wyciek z ust, nosa... Zapytaj męża, może zauważył u siebie jaieś inne objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Żółte plamy 19.02.07, 18:37 Zauważyłam to u niego chyba ze 3 razy,ale że mu nie pokazałam,więc teraz twierdzi,że to nieprawda.A ja wczoraj po prostu natknęłam się w internecie na takie hasło,więc zapytałam.A objawów żadnych (jak twierdzi)NIE MA.Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Żółte plamy 20.02.07, 09:50 Może mąż cierpi na refluks żołądka i z ust w czasie snu wycieka podbarwiona ślina. Lekarz rodzinny poradzi sobie z tą przypadłością. Odpowiedz Link Zgłoś