Dodaj do ulubionych

elektryczne lozko dla obloznie chorego

IP: *.lot.pl 25.04.03, 17:58
Chce kupic takie lozko, ale nie wiem gdzie szukac. Napisalam do firmy
sprzedajacej sprzet medyczny i czekam na odpowiedz. Ale pewnie i tak bedzie
za drogie. Wolalabym po prostu od kogos odkupic.
Slyszalam, ze uzywane lozka sprowadzaja z Niemiec. Moze macie kontakt do
kogos kto sie tym zajmuje?
A wypozyczalnie sprzetu medycznego nie maja lozek elektrycznych- a to byloby
najprostsze.
Moze ktos sie odezwie :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:29
      Ja kupiłam takie łóżko o którym piszesz w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym
      w Warszawie przy ul. Grochowskiej (za pl. Szembeka). Kosztowało ok. 1300 zł,
      ponieważ sprzęt był wystawiany na targach. Nic mu nie brakowało (oprócz
      niewielkich otarć), posiada gwarancję. Obsługiwane jest pilotem, jest naprawdę
      b. dobre. Gdybyś była zainteresowana namiarami na ten sklep (jest w nim
      sprzedawany m.in. sprzęt "po przejściach"), to postaram się gdzieś je odszukać
      albo zdobyć je dla Ciebie. Pozdrawiam :))) Maria
      • Gość: orca Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.lot.pl 26.04.03, 00:01
        Bardzo dziekuje za odpowiedz. Jestem jak najbardziej zainteresowana namiarami
        na sklep. No i cena jaka podalas jest niewysoka. Moze i mi sie trafi jakas
        okazja. Trzeba byc dobrej mysli.
        Lozeczko potrzebne jest bardzo, bo dziadek jest "przy kosci", a opieka,
        karmienie itp to nie lada problem przy takiej tuszy.
        Pozdrawiam :-)
        • Gość: midm Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:46
          Przepraszam, ze sie wtrace, ale to chyba tu neuron.wamm.com.pl/
          • Gość: midm Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:47
            W ofercie jest za 1400 zl.
            • Gość: orca Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 21:39
              To bardzo dobrze, ze napisales. Dziekuje! Chyba o ten sklep chodzilo Marii.
              W Pon zadzwonie do nich i dowiem sie co i jak.
              A straszyli mnie, ze takie lozko kosztuje 4000. Pewnie sa i takie, ale widac
              prostsze wersje nie kosztuja tyle.
              Na zdjeciu wyglada na lekkie, nie takie jak te metalowe szpitalne. Moze sie
              sklada i transport na Mazury nie bedzie problemem.
              Buziaki
              • Gość: Maria Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:40
                Orca! Potwierdzam, to jest ten sam adres, gdzie ja kupowałam łóżko. Nie jest
                ono gorsze od tych po 4-5 tys., ma te same funkcje, tylko było ściągnięte z
                wystawy, trochę (naprawdę niewiele) poobcierane. Życzę pozytywnego załatwienia
                sprawy i dużo zdrowia dla Dziadka :))
                • Gość: orca Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.lot.pl 29.04.03, 05:29
                  Dziekuje serdecznie!!! Juz zadzwonilam do sklepu i dowiedzialam sie, ze te
                  lozka sa w ciaglej sprzedazy i sa one sprowadzane z Niemiec- wlasnie z wystawy.
                  To niesamowite, ze tak szybko udalo mi sie znalezc to co chcialam.
                  Jeszcze raz bardzo dziekuje za odzew :)))))))))
                  • Gość: orca Re: elektryczne lozko - DO MARII IP: *.lot.pl 06.05.03, 14:38
                    Mario, mam jeszcze pytanie : czy Ty masz lozko drewniane czy metalowe?
                    Oczywiscie nie wiem, ktore wybrac, moze bedzie zalezec to od wagi.
                    Pocztex zapewnil, ze zajma sie przewozem, ale oni woza przesylki do 50kg.
                    Czy orientujesz sie moze ile to lozko wazy?
                    Pozdrawiam :)
                    • Gość: Maria Re: elektryczne lozko - DO MARII IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 17:18
                      My wybraliśmy łóżko drewniane. Wygląda bardziej "ciepło" i przyjaźnie, nie
                      wnosi atmosfery szpitala do mieszkania. Wygląda w zasadzie jak normalny mebel,
                      który po prostu ma różne udogodnienia. Pozdrawiam :)))
                      • Gość: orca Re: elektryczne lozko - DO MARII IP: *.lot.pl 06.05.03, 17:36
                        Witaj Mario!
                        Tez tak mysle, ze drewniane jest po prostu bardziej "domowe".
                        Dzwonilam dzis do sklepu i kierownik /trzeba przyznac, ze przemila osoba/
                        powiedzial mi, ze to metalowe wazy ok 60 kg- a drewniane na pewno jest lzejsze.
                        Tak wiec wszystko przemawia za tym, aby kupic drewniane. Najgorsze jest to, ze
                        ja nie moge teraz jechac i zobaczyc tego lozka, bo mieszkam w Gdansku.
                        Cala "akcja" koordynuje telefonicznie :) Dlatego bardzo pomogly mi Twoje
                        wskazowki. Dziekuje!

Pozdrawiam serdecznie
                        Gosia
                    • Gość: Maria Re: elektryczne lozko - DO MARII IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 17:26
                      Niestety, nie wiem ile to łóżko może ważyć. Nam przytransportował ten mebel
                      pracownik sklepu. O ile dobrze pamiętam można je było złożyć, porozmawiaj z
                      przedstawicielem sklepu, jaką ma kubaturę. MOże uda się Tobie przetransportować
                      własnymi i znajomych siłami, czego życzę. :) Maria
                      • Gość: orca Re: elektryczne lozko IP: *.lot.pl 14.05.03, 18:25
                        Chce tylko podziekowac Marii i midm za pomoc!!!!!!
                        Bez Was nic bym nie zdzialala :)))))))
                        Lozko juz kupione i w drodze do Dziadka. W Warszawie byla moja siostra i ona
                        dokonczyla cala akcje w sklepie Neuron. Kierownik sklepu to rewelacyjny
                        czlowiek. Bardzo pomogl w organizacji transportu i w ogole.
                        Serdeczne pozdrowionka!!!!!
                        • Gość: Maria Re: elektryczne lozko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:37
                          Cieszę się, że mogłam pomóc Dziadkowi i Tobie w rozwiązaniu problemu. Dziadkowi
                          życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam serdecznie :))))
    • Gość: silman Re: elektryczne lozko dla obloznie chorego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 13:21
      masz juz to lozko?jesli nie,to moj przyjaciel na slasku jest prezes firmy
      produkujacej te lozka.
      zapraszam,chetnie pomoge - 0602468888.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka