wadera3 Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 24.02.07, 22:03 żadna, ta sama substancja czynna Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 28.02.07, 23:20 ale ja słyszałem że Letrox ma rozne skutki uboczne typu bezsenność czy też zaburzenia koncentracji Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 01.03.07, 21:23 Glupoty slyszales. to to samo. Takie objawy ma sie poprostu przy niedoczynnosci Odpowiedz Link Zgłoś
kaskarz Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 02.03.07, 13:11 grzehuu napisał: > ale ja słyszałem że Letrox ma rozne skutki uboczne typu bezsenność czy też > zaburzenia koncentracji Biorę Letrox i nic takiego nie mam. Nie zaobserwowałam u siebie żadnych skutków ubocznych (jestem po wycięciu płata tarczycy). Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 01.03.07, 21:28 Słyszałam, że euthyrox jest bardziej zanieczyszczony. Ale substancja czynna ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo_diabolo Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 02.03.07, 13:06 Co ty za leki bierzesz dziecko?! Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Euthyrox a Letrox - jaka róznica ? 03.03.07, 23:48 marwolo_diabolo napisała: > Co ty za leki bierzesz dziecko?! po 1 nie jestem dziecko po 2 a gdzie jest napisane że biore, ja tylko pytam o róznice(?) po 3 biore Euthyrox bo jestem po operacji wyciecia prawego płata, a poytam sie z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś