IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 22:40
czy ktoś może opisać mi zabieg stulejki z obcięciem napletka, bo mnie to
czeka.dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: roseanne Re: stulejka IP: *.sympatico.ca 28.11.01, 22:53
      w znieczuleniu ogolnym. zabieg obciecia i podszycia "resztki" trwa 2 godz.
      Do domu jedzie sie tego samego dnia.
      Chyba boli po zabiegu, bo nalezy brac leki p/bolowe narkotyczne przez dwa dni.
      Uwaga, zle sie goi, latwo sie slimaczy mimo b.dokladnych zabiegow higienicznych.
      antybiotyki wskazane.
      Goi sie w tydzien.
      • Gość: tommk Re: stulejka re: roseanne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:19
        roseanne - dzięki, cholera nie wiem czy to coś dobrego.
        • Gość: roseanne Re: stulejka re: roseanne IP: *.sympatico.ca 30.11.01, 00:21
          wszystko zalezy dlaczego to robisz.
          Przypadek, ktory opisalam byl konieczny z powodow zdrowotnych malego chlopca
          • Gość: tommk Re: stulejka re: roseanne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 20:25
            No i po zabiegu i po stulejce, obcieli mi napletek i teraz się trochę męczę bo
            boli. na ra dzięki za info
            • Gość: red Re: stulejka re: roseanne IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 19:26
              soory
            • Gość: niebo Re: stulejka re: roseanne IP: 193.178.168.* 17.12.01, 17:22
              Gość portalu: tommk napisał(a):

> No i po zabiegu i po stulejce, obcieli mi napletek i teraz się trochę męczę bo
              > boli. na ra dzięki za info

A co zrobiles z resztka? Mam nadzieje, ze nie wyrzuciles, bo mozna na niej
              ugotowac dobry rosol dla calej rodziny!
              • roseanne stulejka 17.12.01, 23:19
                ok. temat zalatwiony.
                Wszystko mam nadzieje sie ladnie wygoilo.

Prosze nie wciagac w dyskusje mego nicka, bo mi nie milo.
                • Gość: tommk Re: stulejka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 21:33
                  DO Roseanne : Dzięki i przepreszam !
                  • Gość: rebat Re: stulejka IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 01:28
                    Tommk kto ci doradzil pojscia na zabieg? Specjalista czy sam stwierdziles ze
                    musisz isc na zabieg?
                    • Gość: tommk Re: stulejka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 12:55
                      ciągneło się to parę lat, ale udaj się do dwóch specjalistów aby mieć pweność
                      co do zabiegu. cze !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka