Dodaj do ulubionych

czy zakładanie koronek na zeby bardzo boli????

31.05.07, 10:40
jutro jadę na opilowanie 10 zebów na koronki czy to bardzo boli bo sie bardzo
boję,prosze o odpowiedzi;-(
Obserwuj wątek
    • zeberkaa Re: czy zakładanie koronek na zeby bardzo boli??? 31.05.07, 11:54
      Jak szlag.
      I po co pytasz?
      Ząb musi być opiłowany poniżej poziomu dziąsła, wrażenie niezapomniane. Jeśli masz paradontoze to znasz przedsmak wrażliwości szyjek zebowych. Jucha może się lać strumieniami, bo dziąsło to raczej ukrwione. jeśli dentysta nie założy ci "czasówek /a bywaja tacy/ życie z e spiłowanym zebem to chorror, bo jestes wrażliwy na każda zmianę temperatury w ustach.

Nie marudź, poprostu idź do dentysty i zrób to, na pewno dostaniesz znieczulenie i wszystko pójdzie gladko i prawie bezboleśnie, bo na żywca to raczej zbyt wyczerpujace doznanie.
      • alfa36 Re: czy zakładanie koronek na zeby bardzo boli??? 31.05.07, 22:32
        Miałam znieczulenie. Troche było niemilo, ale teraz mam piekne dwie nowe jedynki:)
        • pia.ed ??? 31.05.07, 22:39
          To zakladasz koronki czy LICOWKI?

czy zakładanie koronek na zeby bardzo boli????
          w_i_o_s_n_a

jutro jadę na opilowanie 10 zebów na koronki czy to bardzo boli bo sie bardzo
          boję,prosze o odpowiedzi;-(
    • jtb Jak będziesz miała......... 31.05.07, 23:59

....... koronki ze szczerego złota to wcale nie boli.
    • w_i_o_s_n_a Re: czy zakładanie koronek na zeby bardzo boli??? 01.06.07, 23:01
      dzięki za odpowiedzi już po wszystkim,mam nakładki na opilowane zęby,ale myslę
      że dalej już przezyje.....papapa
      • gocha791 jaki jest koszt twoich koronek? 02.06.07, 12:02
        pytam o cenę bo też się przymierzam, tylko nie wiem, czy mnie na to stać hehe ja
        miałabym założone cztery punkty
        • w_i_o_s_n_a Re: jaki jest koszt twoich koronek? 13.06.07, 10:22
          sory że tak pózno odpowiadam ale koszt jednej 350zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka