czersi1 13.06.07, 16:48 Czy ktos zna ie na opisie zdjęcia z RTG płuc???????????? Bardzo prosze, jesli tak, bo do jutra z niepewności nie wytrzymam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: Chore płuca?! 13.06.07, 17:12 czersi1 napisała: > Czy ktos zna ie na opisie zdjęcia z RTG płuc???????????? Takie to czytamy telepatycznie. Nie musisz sie nawet klopotac aby wpisywac ow opis... Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Chore płuca?! 13.06.07, 18:04 czersi1 napisała: > Nie rozumiem???? To proste. Wystarczy zrozumiec ze zamiast 10 postow obracajacych sie wokol: 'czy ktos potrafi odczytac napis w nieznanym jezyku ktory skopiowalem z nieznanej ksiazki w bibliotece' ktos po prostu __WKLEPIE___ ow cholerny napis i pozwoli innym zorientowac sie czy jest to do odczytania czy nie. Jesli opis zdjecia zawiera 10 wewnatrz-szpitalnych skrotow zdeformowanych przez bledy w jego odczycie przez laika to i profesor radiologii rozlozy lapy. Comprende? Odpowiedz Link Zgłoś
czersi1 Re: Chore płuca?! 14.06.07, 07:54 No właściwie masz rację .a że do lekarza idę po południu dopiero to i tak mnie ciekawi bardzo mój wynik, bo w sumie do odczytu jest prosty- tylko skś to się wzięło ....???? ZROST W PRAWYYM GÓRNYM OPŁ... COŚ TAM COŚ TAM I TO : BLIZNA POA ZŁAMANYM 9 LEWYM ŻEBRZE, po tym to jestem w totalnym szoku Odpowiedz Link Zgłoś