przemkowa4 21.06.07, 12:40 witam!!! mozecie mi polecic dobrego dietetyka we wroclawiu lub olesnicy poniewaz chcialabym sie pozbyc kilku kilogramow rozsadnie i bez efektu jojo.prosze o adresy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaagna Re: dietetyk wroclaw 06.07.07, 13:53 Wrzuć w google hasła: Lucyna Michalak Wrocław dietetyk - powinno wyrzucić ci stronkę dietetyczki, z usług któej teraz korzystam. I są efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
darz_bor Re: dietetyk wroclaw 06.07.07, 15:27 Takich cennikow, to nawet w USA wysokiej klasy profesjonalisci za diety nie pobieraja. Osobiscie po przejrzeniu strony tej panienki, nie sadze aby byla az taka wspanial:) lucynamichalak.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=43 Bezwzgledna naciagara ! Odpowiedz Link Zgłoś
tofcio Re: dietetyk wroclaw 19.07.07, 10:41 osobiście korzystam z pomocy pani dr Dawidiuk i jestem bardzo zadowolona.polecam. nie mam telefonu ale poszukaj sobie klubu grubasów super linii (klub Feniks) na drzewieckiego i ona tam przyjmowała Odpowiedz Link Zgłoś
karmen_25 Re: dietetyk wroclaw 26.04.08, 14:49 hej nie polece Ci dietetyka ale kogos kto swietnie zna sie na zdrowym odzywianiu przez co odchudza, poprawia zdrowie klienta ja juz skorzystalam i kilka moich znajomych polecam goraco!! schudnac to nie problem przekonalam sie juz kilka razy wystarczy nie jesc ale to najglupsze co mozna zrobic!! obwisla szara skora, apatia, efekt jo-jo taki ze tyjesz dwa razy szybciej niz wczesniej, no i brak ochoty na cokolwiek... wszystko sie zmienilo keidy odwiedzilam gabinet Profilaktyki zdrowotnej na POtockeigo 2. Posiadaja wspaniale metody co najwazniejsze naturalne zadnych lekow!!!! polecam goraco! Umow sie na bezplatne konsultacje gdzie zrobia Ci bilans formy - pomiar tluszczyku, toksyn i zlogow!! 693539419 Odpowiedz Link Zgłoś