Dodaj do ulubionych

pecherz-urolog?

27.06.07, 12:45
przynajmniej raz w miesiacu lapie mnie zapalenie pecherza.nic juz nie pomaga
z wyjatkiem antybiotyku.do jakiego lekarza sie udac?urologa?jak wyglada
badanie u urologa? czy moze byc tez cos od strony ginekologicznej?

Obserwuj wątek
    • mmagda12 Re: pecherz-urolog? 27.06.07, 18:56
      AA co na to lekarz rodzinna?Mialas jakies badania robione? jak tak to jakie?
    • zyletaaaaa Re: pecherz-urolog? 27.06.07, 20:51
      jakies 3 lata temu trafilam do szpitala z krwiomoczem.dostalam kroplowki i
      przeszlo.porobili badania,posiew itd i nic nie wyszlo.do domu zostalam wypisana
      z antybiotykiem furaginem i nospa.rok temu pecherz wrocil.ulge przynosi jedynie
      antybiotyk(taki jak dostalam przy wypisie).
      • lisia312 Re: pecherz-urolog? 27.06.07, 22:15
        Furaginum nie jest antybiotykiem. Ja zawsze robię badanie ogólne moczu i z
        wynikiem idę do rodzinnego.Pomaga urosept, albo urinal / oba bez recepty/
        • mmagda12 Re: pecherz-urolog? 28.06.07, 21:10
          Powinnas ponownie zrobic badanie ogolne moczu ,do tego usg i rtg jamy brzusznej
          z zaznaczeniem pecherza i wtedy dopiero do urologa.Panstwowo terminy moga byc
          dlugie[a to zalezy czy lekarz da skierowanie] ,a prywatnie ,to najlepiej z tymi
          badaniami co napisalam wyzej.Ja musialam placic za 2 wizyty ,bo na 1 mialam
          tylko badanie moczu.Urolog ,przeprowadza wywiad i bada caly brzuch,uciskajac w
          niektore miejsca i pyta ,czy boli itp
          • zyletaaaaa Re: pecherz-urolog? 29.06.07, 08:22
            dzieki.dzis zrobilam na 4razie ogolne badanie moczu a w pon biegne do urologa i
            zobacze jak on mnie dalek pokieruje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka