Gość: Migotka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 00:13 Znalazłam bardzo przydatną stronkę. Wiele osób pyta się na tym forum o szacunkowe ceny poszczególnych leków, może ten adres będzie pomocny :) www.bialy-orzel.com.pl/cennika.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Cennik leków! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 09:00 Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że ceny na tej stronie są prawidłowe tylko w przypadku leków pełnopłatnych- w przypadku leków refundowanych nie uwzględniono zniżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Cennik leków! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 09:43 Tak mi się wydaje, że w drugiej kolumnie to są ceny zniżkowe leków. Szukałam interesujących mnie pozycji i są tam dwie ceny - pełna i zniżkowa. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Cennik leków! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 10:54 Faktycznie :) Nie zauważyłam drugiej kolumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Podobna strona! IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 16.06.03, 11:02 ja jeszcze znam tę stronke www.prosper.pl/oferta/index.html leki i kosmetyki w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś