Gość: moni IP: *.mosina.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 05:15 czy wie ktos moze jaka jest przyczyna i jak walczyc z puchnacymi nogami? rano sa w porzadku, ale juz po poludniu puchna i wygladaja jak balony :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: opuchniete nogi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 10:05 Idź do lekarza, może to jest niewydolność żylna kończyn dolnych. Mam ten sam problem. Dostałam skierowanie do chirurga naczyniowego, który właśnie stwierdził, że jest to niewydolnoś naczyń żylnych. Przepisał mi DETRALEX - jak na razie pomaga mi. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: opuchniete nogi IP: *.mosina.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 05:02 czy moga byc jakies jeszcze inne przyczyny? i czy jest jakis naturalny sposob na wzmocnienie zyl? jakas dieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: opuchniete nogi IP: *.kutno.mediaclub.pl 17.06.03, 07:50 Na wzmocnienie żył wskazana jest vit.C oraz rutinoscorbin,które należy przyjmować przez dłuższy czas.Pozdrawiam Zosi Odpowiedz Link Zgłoś