Gość: młodagirl IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 18:38 czy chłopak , z którym nie współżylam zorientuje się, że nie jestem dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: dziewictwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:02 Jak skłamiesz i mu powiesz, że jesteś dziewicą, a on będzie bardzo delikatny to może nie zauważyć, że już nią nie jesteś. Każda dziewczyna przechodzi to inaczej, u niektórych przerwanie błony następuję łatwo (żadnych komplikacji, krew, itp.) a u innych chłopak się musi nieźle postarać. Więc może on wcale nie zauważyć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blona Re: dziewictwo IP: *.vc.shawcable.net 20.06.03, 19:40 Gość portalu: młodagirl napisał(a): > czy chłopak , z którym nie współżylam zorientuje się, że nie jestem dziewicą? Ale chytra i bezczelna! Najpierw sie puscila, a teraz chce chlopaka oszukac! Powiedz mu prawde, to moze cie w d... kopnie, powinien to zrobic. Bo jakze takiej sz...y sie trzymac, skoro niewiadomo ilu wczesniej jej uzywalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 08:42 Blona! Pomyliłeś forum! Bardzo Cię proszę nie odzywaj się więcej chyba, że nauczysz się trochę kultury. I nie odpisuj mi jaki to jestem ch...(tak, tak pisze się przez ch), k... itd, że zwróciłem Ci uwagę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: dziewictwo IP: *.acn.waw.pl 21.06.03, 09:53 Będziesz dla niego jak nauczycielka, bo on pewnie jeszcze tego nie robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blona Re: dziewictwo IP: *.vc.shawcable.net 21.06.03, 21:30 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Blona! Pomyliłeś forum! Bardzo Cię proszę nie odzywaj się więcej chyba, że > nauczysz się trochę kultury. I nie odpisuj mi jaki to jestem ch...(tak, tak > pisze się przez ch), k... itd, że zwróciłem Ci uwagę. Powodzenia. To chyba Pan pomylil! Z Panem nigdy nie bylo dyskusji, i nikt Pana nie wyzywal. Chyba cos sie przekrecilo. A czyz nie mam racji? Takie oszukanstwo to perfidia, chyba ze komus nie robi roznicy ze jest ktoras tam/ktoryms tam z kolei. To tak jak by jadl zupe z michy z ktorej przed toba kilku juz jadlo, micha jest brudna bo juz jej nie da sie umyc, Pfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wstretne!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 11:58 No, myslałem, że jesteś "dresiarzem" ale widzę, że potrafisz zachować się. Pozwól, że zwrócę uwagę na dwie sprawy. 1. Mniej ważna: "...nikt Pana nie wyzywal. Chyba cos sie przekrecilo." A gdzie w mojej odpowiedzi jest jakakolwiek sugestia, że to ja byłem wyzywany? 2. Poważniejsza. Czy mówienie 17- letniej dziewczynie, która dopiero wchodzi w życie: "...sie puscila...cie w d... kopnie, powinien to zrobic...takiej sz...y...ilu wczesniej jej uzywalo" nie wydaje Ci się delikatnie mówiąc nie na miejscu. Jeżeli powiesz to dorosłej kobiecie to pewnie zrobi się jej przykro ale poradzi sobie. Dla 17- latki może to już być problem. Tak mamy wychowywać dzieci (z całym szacunkiem dla 17- latki)? Potem dziwimy się dlaczego one takie agresywne? Dzieci czerpią wzorce z dorosłych, prawda? Nie uważam, że ordynarne wyzywanie kobiet prowadzi do czegoś dobrego. Można zwrócić uwagę, czasami w ostrej formie, ale w ten sposób? Dodatkowo jeszcze nic nie wiesz o niej. Zawsze tak się zwracasz? Trochę pomoralizowałem, chyba niepotrzebnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: dziewictwo IP: *.kutno.mediaclub.pl 22.06.03, 12:24 Mariuszu! Bardzo słuszny i wychowawczy Twój list. Kto mu dał moralne prawo ubliżać drugiej osobie. Jeżeli " blona "jest bez grzechu,ale w każdej dziedzinie życia, niech pierwszy rzuci kamieniem.Pozdrawiam Zosia. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: dziewictwo 22.06.03, 12:36 Ja tez dodam pare slow... Patrzac na to z drugiej strony: kobieta nie jest w stanie poznac "ile panienek przed nia uzywalo jej faceta" i gdyby rozumowac takim chamskim sposobem myslenia to kazda z nas od razu na wstepie swojego partnera powinna zwyzywac i zmieszac z blotem. I ciekawe jak by sie poczul taki pan, ktory wysuwa tutaj argumenty w stylu "micha jest brudna i niewiadomo ilu z niej jadlo" gdyby takim tekstem uraczyla go kobieta? A moze on prawiczek i w obronie czystosci stanal a mysmy go nie docenili i jego chwalebnych celow? Odpowiedz Link Zgłoś