Gość: millie IP: *.lshtm.ac.uk 19.06.03, 16:13 czy ktos wie ile kosztuje ten zabieg - w prywatnej klinice rzecz jasna? I dlaczego wymagane jest przed nim szczepienie przeciwko WZW (tak wyczytalam w zdrowiu.med.pl)????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: millie Re: artroskopia kolana - cena???? IP: *.lshtm.ac.uk 20.06.03, 16:47 naprawde nikt nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: artroskopia kolana - cena???? IP: *.avamex.krakow.pl 28.06.03, 10:36 Ja ostatnio szukałam informacji na temat uszkodzonej łąkotki.W Googlach (zaawansowane szukanie) wrzuciłam hasło"łąkotka"i otrzymałam szereg informacji linków .Ceny artroskopii -2300,2500,1800 zł.Przy czym szpital MATOPAT podaje,że ma umowę z NFZ i zabiegi dla pacjentów ubezpieczonych i ze skierowaniem sa bezpłatne.A oto strony : www.szpital.matopat/pl/index.php?page_id=311800 (jeszcze sprawdzę poprawność) www.damian.com.pl/polski/cennik/operacje ortopedyczne.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: artroskopia kolana - cena???? IP: *.avamex.krakow.pl 28.06.03, 11:14 Przepraszam za pomyłkę ! Pierwszym adres ma kończyć się na "31" 1800 to cena za zabieg. W drugim adresie słowa "operacjeortopedyczne" mają być bez spacji.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: artroskopia kolana - cena???? IP: *.avamex.krakow.pl 28.06.03, 11:17 Przepraszam ,pomyliłam się .Popraw adres : w pierwszym -wykasuj 1800 .To cena.Adres ma si ę kończyc na "31". W drugim :Słowa "operacjeortopedyczne " mają być bez spacji. Odpowiedz Link Zgłoś