herbatniki 23.07.07, 14:57 rzeczywiscie pomaga w spalaniu tluszczu? zapijam sie nią juz bardzo dlugo, zaczela mi smakowac, ale raczej skutkow nie widze. a moze potrzeba jakiejs prawdziwej, chinskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkaw Re: czerwona herbata? 23.07.07, 22:03 Kup prawdziwą chińską w sklepie z herbatami (np. taką w kostkach).Powinno się ja zaparzać 2 razy - jest bardzo mocna. Świetnie likwiduje uczucie głodu - pij jak zacznie cie ssać. Na odchudzajace efekty jej picia musisz jednak poczekac - miesiąc lub wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.purak Re: czerwona herbata? 14.09.07, 11:50 Czerwona herbata (fermentowana) ma wpływ na pracę wątroby, pobudza procesy trawienia, obniża poziom cholesterolu a także ogólnie wzmacnia organizm. Herbata ta może wspomagać odchudzanie, ale najważniejszy jest sposób odżywania bez którego nie osiągniemy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.kredka Re: czerwona herbata? 14.09.07, 11:57 moja znajoma, ktora byla wlascicielka herbaciarni i jest znawczynia herbat w ogole, powiedziala mi kiedys, ze prawdziwa (tzn. ta rzeczywiscie spalajaca tluszcz) pu-erh fermentuje przez okres nawet 60 lat i jest horrendalnie droga. polskim sprzedawcom po prostu nie oplaca sie sprowadzania najlepszej gatunkowo czerwonej herbaty, bo malo kogo na nia stac. a te wszystkie kupowane w sklepach etc to mozna pic dowoli glownie jako czerwona wode ;-) Odpowiedz Link Zgłoś