ewcik03 20.08.07, 22:36 Witam, trafiłam wydaje mi się w końcu do b. profesjonalnego masażysty.Ale ponieważ już nie jedno przerabiałam, jestem ciekawa waszych opini może ktoś z Was był u P.Andrzeja Troczyńskiego z Warszawy i czy Wam pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kradam Re: P.Andrzej Troczyński masażysta 21.08.07, 00:07 Nie znam, ale przejrzałem stronkę. To często wystarczy do oceny, zanim się spróbuje na własnym kręgosłupie. Niepokoi mnie brak informacji na temat wykształcenia p. Andrzeja, zatrudnienia "fachowców ze studium fizjoterapii" oraz brak informacji na temat stosowanych metod leczenia kręgosłupa (masaż to ciut mało). Znam w Warszawie miejsca godniejsze polecenia, gdzie przede wszystkim pracują doświadczeni fizjoterapeuci. Choć jestem prawie pewien, że p. Andrzej pomógł bardzo wielu osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik03 Re: P.Andrzej Troczyński masażysta 21.08.07, 21:25 a możesz mi polecić???Jestem po pierwszej wizycie u niego i jestem pod wrażeniem niewidomy Pan, który dotyka twój kręgosłup,barki i mówi asytentce co jest danej osobie i najśmieszniejze jest to że znajduje to pokrycie w rezonansach , rtg, itd, robi wrażenie. Jeszcze nie byłam na masażu ale czekam na jakieś informacje o tym Panu, Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: P.Andrzej Troczyński masażysta 21.08.07, 21:58 > a możesz mi polecić???Jestem po pierwszej wizycie u niego i jestem > pod wrażeniem niewidomy Pan, który dotyka twój kręgosłup,barki i > mówi asytentce co jest danej osobie i najśmieszniejze jest to że > znajduje to pokrycie w rezonansach , rtg, itd, robi wrażenie. Na tym to właśnie polega. Widziałem w akcji takich, co czują pewne rzeczy jedynie zbliżając ręce, ale to już bardziej zabawa :-). Wysłałem namiary na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek25 Re: P.Andrzej Troczyński masażysta 22.08.07, 14:06 Witam, również poproszę namiary na dobrych fizjoterapeutów w Warszawie. dziękuje K. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina229 Re: P.Andrzej Troczyński masażysta 24.08.07, 12:07 Ja także szukam dobrego fizykoterapeuty.Będę wdzięczna za informacje na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś