variacja Re: PASKI BLEN-a- 16.07.03, 13:47 Kliknęłam ENTER zanim napisałam cokolwiek - wącznie z tytułem ;-) SORRY Chodzi oczywiście o PASKI BLENDaMED - wybielające. Czy ktoś z Was miał okazję testować? Ja właśnie kupiłam od mojego stomatologa jedno pudełko za 110 zł. Stosuję dopiero drugi dzień. Ogólnie zęby mam dość jasne, ale chciałam je jeszcze mocniej wybielić, gdyż niedługo idę na pewną uroczystość i chcę się świetnie prezentować ;-) Moje pytanie: czy jeśli mam lekko odsłonięte szyjki zębów (od zbyt mocnego szorowania szczotką) to czy nadwrażliwośc zębów jest jedynym przeciwwskazaniem czy coś jeszcze? Planuję też za jakieś 3 miesiące założyć stały aparat ortodontyczny i nie wiem czy to nie stanowi przeszkody, że sobie teraz wybielę ząbki? NAPISZCIE o swoich doświadczeniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: PASKI BLEndamed- IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 22:30 Są spoko. Ja mam teraz bieluśkie zęby (ale tylko cztery na górze i cztery na dole) bo te paski są krótkie! Odpowiedz Link Zgłoś