madalina 04.11.07, 15:44 Kiedy ide na plac zabaw z córką i huśtamy się na huśtawce to "zatyka mnie w klatce piersiowej". Mam 27 lat. Czy jest to złe krążenie? Raz mi zimno, raz gorąco. Nie piję, nie palę. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: Czy to serce? 04.11.07, 16:16 Możliwe, że to ma coś wspólnego z sercem. Idź do internisty i poproś o skierowanie do kardiologa, albo idź prywatnie, bo czasami czeka się bardzo długo. Możesz oznaczyc wcześniej poziom elektrolitów, przy braku potasu mogą być różne dolegliwości ze strony serca. Odpowiedz Link Zgłoś
madalina Re: Czy to serce? 04.11.07, 20:48 Dziękuję za odpowiedź. Muszę się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
epistale Re: Czy to serce? 04.11.07, 22:41 to napewno serce ,mialam ten sam objaw m.in.......:( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka88 Re: Czy to serce? 06.11.07, 12:22 nie picie i nie palenie to juz duzo, ale istnieja jeszcze inne czynniki zwiekszajace podatnosc na choroby ukladu krazenia, m.in. dlugotrwaly stres, nadwaga, obciazenia genetyczne czy niewlasciwa dieta. najlepiej wybrac sie do lekarza i omowic z nim te kwestie. polecam rowniez swietny poradnik do sciagniecia w pdfie na stronie www.instytutflory.pl - tam jest duzo ciekawych informacji o funkcjonowaniu naszego ukladu krazenia i grozacych mu chorobach. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Czy to serce? 08.11.07, 17:40 dobrze zaczęliście pisać o ryzyku chorób… sam zrobiłem sobie ankietę na ten temat na stronie kampanii www.pamietajosercu.pl wynik mam dobry, ale to dzięki zdrowemu odżywianiu i unikaniu stresu :) PS Tez lubię huśtawki :D Odpowiedz Link Zgłoś