mistres 11.03.08, 20:09 niby doszłam juz do siebie po grypie i oskrzelach a tu nagle od niedzieli bolą rece i nogi szczególnie nogi,co to moze byc gdzie sie udac ktos tak miał po infekcji, na ile to niebezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: bóle rąk i nóg po grypie 12.03.08, 10:11 Czasami po grypie występują powikłania, często właśnie władzi to dziadostwo na stawy. Pokaż się koniecznie lekarzowi, może to tylko takie tam bóle, ale może rzeczywiście jest to zwiastun zapalenia stawów. Ja bym pewno z takimi bólami porobiła kupe badań w stylu ob, crp, morfologia z rozmazem i czynnik reumatoidalny /RF chyba/. Odpowiedz Link Zgłoś
mistres Re: bóle rąk i nóg po grypie 13.03.08, 10:15 badania zrobiłam są ok stawów na szczecie nie mam byłam u dr reumatologa stwierdził ze pewnie miałam kontakt z kims kto miał jakąś inna odmiane grypy i pewnie cos to z tym związane.dał lek na złagodzenie objawów ale nic nie mowił czy bedzie trzeba właczyc antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
alina66 Re: bóle rąk i nóg po grypie 13.03.08, 11:30 Idź do jeszcze jednego reumatologa. Nie zostawiaj tak sprawy, ja mam reaktywne zapalenie stawów jako powikłanie, choruję od 3 lat, gdybym więcej wiedziała wtedy o reumatyźmie, może nie byłabym teraz chora... A ta choroba jest bardzo, ale to bardzo trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
mistres Re: bóle rąk i nóg po grypie 15.03.08, 16:13 alina66 napisz prosze jakie ty miałas objawy jak to teraz u ciebie wygląda ,jakiego rodzaju masz ten ból Odpowiedz Link Zgłoś