Dodaj do ulubionych

rosną ósemki -objawy.

IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:19
Mam problem, od kilku dni czuje ze po lewej stronie rosna mi ósemki: górna i
dolna, ból w dziąśle jest czasami straszliwy, obserwuje tez od pewnego czasu
silnie powiekszone wezły chlonne i mam pytanie czy to powiekszenie moze byc
wynikiem działań ósemek?

I kieruje pytanie do osób które to juz przechodziły, jakie jeszcze objawy
mogą mnie spotkać(slyszalem ze bole glowy, zle samopoczucie), czy cos
jeszcze? Bede wdzięczny za każda wypowiedz.

Pozdrawiam
Lukasz
Obserwuj wątek
    • izita Re: rosną ósemki -objawy. 07.09.03, 23:42
      Bol w miejscu wschodzacego zeba, opuchniecie i zaczerwienienie tej okolicy.
      Innych objawow nie pamietam.
      • Gość: tangerines Re: rosną ósemki -objawy. IP: *.pop.e-wro.net.pl 08.09.03, 08:07
        Idź do stomatologa, najlepiej chirurga szczękowego. On oceni czy stan wymaga
        interwencji. Mnie kilka razy odesłano z przychodni z kwitkiem i słowami " boli
        bo rośnie". Niepokojące są te węzły chłonne. Jak poszłam do porządnego lekarza
        to mi od razu zaapliklował antybiotyk, dreny i za 2 tygodznie wyrwał. Okazało
        się, że mam potworny stan zapalny i torbiele ropne wokól zębów. Było tak 2 razy
        z dołem. Góra wyszła bez problemu, lelkko swędziało ale nie bolało i nie
        puchło. Poszukaj sobie wątku o ósemkach, był w okolicach lipca, potem też był
        jakiś o stomatologach. Naprawdę nie ignoruj tego mnie robiło się tak kilka
        razy, zęby bolały najczęściej w świeta i na urlopie, potem przestawały, nie
        wychodziły i za jakiś czas znowu. Stan zapalny jest bardzo szkodliwy dla serca
        i nerek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka