maniek111-3 11.05.08, 11:20 Witajcie, mam problem z luszczyca skory, potrzebuje informacji jak sobie (w miare) z nia radzic domowymi sposobami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 13:12 o ile wiem, to takich nie ma, niektórym pomagają kąpiele słoneczne (ale innym nie...) Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 17:15 mam pare pozbieranych informacji i zapiskow, jesli chcesz przesle Ci na Twoj adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 19:21 Teresa, znów się aktywizujesz ze swoim czarymary? Odpowiedz Link Zgłoś
medy-2008 Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 21:30 Kiedyś opiekowałam się starszą panią, która dużo mi opowiadała, szczególnie o czasach wojennych. Ta pani miała łuszczycę. Kiedy był kryzys wojenny, nie można było znależć żadnych leków, służąca tej pani natarła surowe ziemniaki, obłożyła ją tymi ziemniakami i zawiązała jak kompresy. Nie pamiętam ile czasu trzymała, może dobę, może dwie, ale mówiła że pomogło. Teresa, ja też bym chciała, żebyś wysłała mi swoje czary-mary. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 21:38 medy-2008 napisała: > > Teresa, ja też bym chciała, żebyś wysłała mi swoje czary-mary. Tyle, że czarymary Teresy jest na wszystko, a jak coś jest na wszystko, to znaczy, że na nic... Poza tym takie czarymary zamiast leczenia raczej zaszkodzić może niż pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: Domowe sposoby na luszczyce 11.05.08, 22:24 prawo mówi jasno co grozi komuś, kto się bawi w lekarza bez uprawnień zaszkodzi - beknie przed sądem, więc po co upominać? Odpowiedz Link Zgłoś