andip 02.07.08, 19:02 Co powiecie na klimatyzację w samochodach ? Moim zdaniem przydałby się czujnik obecnosci grzybów, żeby wiedzieć kiedy ją czyścić. Bez tego nigdy nie wiadomo, czy grzyby już są, czy też jeszcze można poczekać z czyszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdrowy.jak.ryba Re: klimatyzacja 02.07.08, 20:54 andip napisał: > Moim zdaniem przydałby > się czujnik obecnosci grzybów, żeby wiedzieć kiedy ją czyścić. Świetny pomysł, opatentuj i sprzedawaj koncernom motoryzacyjnym. Pozostaje jeszcze jeden drobiazg, taki czujnik musi ktoś skonstruować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andip Re: klimatyzacja 06.07.08, 21:22 Chodziło mi bardziej o Wasze zdanie na temat jej używania i czy są jakieś problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: klimatyzacja 07.07.08, 00:23 > Chodziło mi bardziej o Wasze zdanie na temat jej używania i czy są > jakieś problemy ? oczywiście, że są - zwiększa masę samochodu przez co spadają jego osiągi.. a tak na poważnie - wystarczy parę sekund z google i naczytasz się tyle, by wyrobić sobie zdanie na ten temat, na prawdę potrzebujesz by ktoś cię za rączkę prowadził? Odpowiedz Link Zgłoś
andip Re: klimatyzacja 07.07.08, 18:56 Piszę na forum zdrowie, a nie auto-moto, więc celowo nie chodzi mi o wpływ na eksploatację samochodu, bo o tym można poczytać w necie. Ciekawy jestem opinii na temat wpływu klimatyzacji na zdrowie, czy też samopoczucie a o tym nie ma nic. Liton, może sięgniesz do głębi swojej mądrości ? Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: klimatyzacja 08.07.08, 00:08 www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=klimatyzacja+infekcje&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 od wysychających błon śluzowych, przez infekcje górnych dróg oddechowych, po słynną "chorobę Legionistów" - do wyboru, do koloru i proszę - bez docinków o mądrości Odpowiedz Link Zgłoś