kaja775 05.07.08, 12:49 czy ktoś stosował sok noni i ma jakieś doświadczenia? jest mnóstwo informacji na ten temat w necie ale myślę że to może być chwyt reklamowy. jeśli ktoś stosował to bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: noni sok 08.07.08, 00:48 Jest dobry. I warto go pić. Zwłaszcza gdy ma się pieniądze nań ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: noni sok 08.07.08, 10:47 piłam 2 tygodnie i niesamowicie poprawił mi sie wzrok. Po jakimś czasie (ponad pół roku) wzrok wrócił do "normy". Ponowne wypicie noni już niestety nie dało takiego efektu. Te oczy były "efektem ubocznym, niespodziewanym - więc nie ma mowy o efekcie placebo. Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: noni sok 08.07.08, 12:38 A mojemu wujkowi po miesiącu picia soku Noni niesamowicie poprawił sie słuch. Niestety, po pół roku zepsuł mu sie aparat i znów słabo słyszy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: noni sok 08.07.08, 07:29 Po wypiciu kilku litrów soku, stwierdziłem jego wspaniały wpływ na portfel sprzedawcy! Na mnie zupełnie nie podziałał :(( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: noni sok 08.07.08, 12:36 jantoni.jajcorz napisał: > Po wypiciu kilku litrów soku, stwierdziłem jego wspaniały wpływ na > portfel sprzedawcy! > Na mnie zupełnie nie podziałał :(( Czyli jednak działa ! ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: noni sok 08.07.08, 15:15 snajper55 napisał: > Czyli jednak działa ! ;) Działa!! Szkoda, że tylko w jedną stronę:)) Odpowiedz Link Zgłoś