Gość: spidster IP: *.router.media-com.com.pl 02.10.03, 17:11 zajebichop powiedzcie ile sie za to buli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Odstające uszy IP: *.ferrodo.com.pl 12.11.03, 12:44 A ja mojej córce przyklejałam do 7 miesięcy uszy na plaster i udało się, ma teraz ładne uszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Odstające uszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:20 Pewnie gdybyś nie przyklejała to też miałaby uszy przylegające. Ja przyklejałam swojej córce i nic to nie dało, ale była wychowywana w poczuciu, że nie jest to problem. Wiedziała, że można go rozwiązać operacyjnie ale nie chciała. Dopiero gdy miała 9 lat dzieci jej tak dopiekły, że chciała tej operacji i została zrobiona. Cierpiała po operacji okropnie ale jak sama mówi teraz i bezpośrednio po operacji, że "warto było". Odpowiedz Link Zgłoś
d00d3k Re: Odstające uszy 21.04.05, 21:45 witam. Ja mam 16lat i mam pytanie czy da się coś z tym zrobić. I ile to kosztuje? Irytuje mnie rzecz że koledzy często się ze mnie śmieją i każdy mnie ocenia za wygląd a twarz mam ładną co można z tym zrobić? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odstający radar !! Re: Odstające uszy IP: 192.168.2.* / *.unitron.lublin.pl 07.05.04, 20:11 no własnie ile to kosztuje masz racje ale teraz do czasopisma mam 12 lat i mam bardzo odstajace uszy nigdy nie nosze kucyków ani nigdy w życiu nie miałam na sobie frotki strasznie żle sie z tym czuje koleżanki mówioł na mnie ufo lup odstajacy radar śmieją sie zemnie ale czy ostatnim wyjsciem musi być operacja czy nie ma innego wyjścia słyszałam że mogoł byc po tej operacii powikłania bardzo sie boję a co bedzie na studniówce i na to mam krencone włosy prosze powiećcie co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Odstające uszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:07 noo to jest straszny problem i zmartwienie dla mnie ale coz jest takie zycie trzeba zyc ale jakos mi sie nie chce,tyle mam problemow w zyciu i jest wszystko zjebanie,moze kiedys zarobie na operacje to sobie zrobie ale wole pieniadze daac dzieciom ciezko chorym,a zwłaszcza ze moja siostra teraz jest w szpitalu na ciezka ospe....... Odpowiedz Link Zgłoś
rufusgba Re: Odstające uszy 06.12.04, 18:23 To nie jest operacja tylko korekcja. Kosztuje to 3000 zł. Mam 16 lat ale o tym nie wiedziałem. Teraz jestem cholernie wnerwiony bo gdybym wiedział wcześniej już dawno bym to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
sojka1 Re: Odstające uszy 06.12.04, 22:02 Ja zrobiłam sobie operację na uszy 8 lat temu i bardzo tego żałuję! Po pierwsze po bardzo bolało, po drugie z czasem mam wrażenie że uszy nie są tak przyległe jak po operacji a po trzecie bolą mnie przy wietrze lub zmianach pogody!!! Lepiej zastanów się zanim podejmniesz decyzję!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaa Re: Odstające uszy 22.04.05, 09:49 Ja miałam operację, moja siostra też, ale odpłatnie dawno temu.Ale moja siostrzenica miała to robione na kasę chorych.To jest możliwe.Dowiedzcie się.I wcale tak nie boli.My miałyśmy w znieczuleniu miejscowym, siostrzenica w ogólnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Odstające uszy IP: *.crowley.pl 06.05.05, 23:09 zrobilam korekcje uszu ok 8 lat temu. nie żałuje. bol do zniesienia. tez mam wrazenie ze troszke sie odksztalciy. wiem, ze jak bylam mala to mama mi nie zakladala opaski na uszy. jej koleznaka tak robila dziecku i sie udalo-ominela je operacja czy etz korekcja uszu jak wolicie. jezeli mozecie oszczedzic dziecku bolu w przyszlosci to sprobujeci ezwyklych meteod w dziecinstwie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Odstające uszy IP: *.crowley.pl 06.05.05, 23:24 zapomnialam dodac ze fundowanie tejze korekty uszu dzieciom na Komunie to paranoja wg mnie. rodzice nie szalejcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Odstające uszy 06.05.05, 23:41 Do rodziców: kładźcie niemowlaki do spania na boku, raz na jednym, raz na drugim. Najrzadziej na wznak. Będą miały "przyklejone" uszka i kształtną główkę, a poza wszystkim, nigdy nie dojdzie do zachłyśnięcia się przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnikeżyrafa46 Re: Odstające uszy IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 14:44 Ale odkrywcze porady,naprawdę.Iście w stylu zyrafy46. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delvra Re: Odstające uszy IP: 64.246.36.* 12.05.05, 04:29 Chcialabym odpowiedziec, ale nie rozumiem co to jest zajebichop. Czyzby nazwisko znanego chirurga plastycznego? I dlaczego tyle osob odpowiada, a tylko ja jedna nie rozumiem pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Odstające uszy 12.05.05, 13:17 ja tez miałam odstajace uszy,ale jak miałam 12,13 lat to nosiłam taka opaskę na uszy i tez pomogło,uszy są bardziej przyklapniete.Do tego pźniej w wieku dojrzewania buzi staje się bardziej krąglejsza i uszy tak nie wystaja-nie martwcie się dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
joannak_85 Re: Odstające uszy 15.05.05, 21:48 a moim zdaniem warto.bo tu chodzi też,a moze przede wszystkim o TWOJE samopoczucie.nie wiem,ale ja nabrałam pewności siebie i zupełnie inaczej się czuję.sam zabieg absolutnie bezbolesny,za to później można chodzić po ścianach.na szczęscie środki przeciwbólowe trochę pomagają. cena to ok.2500. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś