Dodaj do ulubionych

ZIBAN-CO TO JEST?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:31
Czy ktoś zna działanie tego specyfiku? Koleżanka twierdzi, że dzięki niemu
rzuciła palenie. Czy to możliwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: ZYBAN-CO TO JEST? IP: *.14-200-80.adsl.skynet.be 07.10.03, 21:59
      Zyban to istotnie lek stosowany jako wspomagajacy rzucanie palenia.

Rzuc okiem np na www.zyban.com
    • Gość: eM. Re: ZIBAN-CO TO JEST? IP: *.home.cgocable.net 08.10.03, 04:32
      Tak , mozliwe , rzucilem palenie przy pomocy Zyban stosujac sie scisle do
      wskazowek producenta .
      Jedynym dyskomfortem bylo pokonanie odruchow zwiazanych z paleniem a palilem
      przez 30 lat ( paczka dziennie ).
    • Gość: AgaRN Re: ZIBAN-CO TO JEST? IP: *.sympatico.ca 08.10.03, 19:43
      Ja tez rzucilam palenie przy pomocy Zybanu. Palilam ok. 30 papierosow
      dziennie. 20 lat.
      A tak w ogole to Zyban jest lekiem przeciwdepresyjnym (bupropion Hcl)
      Pozdr.
      • Gość: loko Re: ZYBAN-CO TO JEST-pomóżcie jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:17
        Dzięki, że odezwały się osoby, którym ten lek pomógł. Powiedzcie proszę, czy
        przy zastosowaniu tego środka, tyje się po rzuceniu palenia ??? Raz już
        rzucałam palenie (bez chemii) i tak przytyłam, że do tej pory nie mogę odzyskać
        wagi sprzed tego okresu (minęły 4 lata) a ja przez to znów zaczęłam palić. A
        słyszałam, że z Zybanem się nie tyje.
        Miło byłoby gdybyście dodali ile czasu już nie palicie po rzuceniu nałogu z
        Zybanem. Dzięki :o)))
        • Gość: eM Re: ZYBAN-CO TO JEST-pomóżcie jeszcze IP: *.home.cgocable.net 16.10.03, 01:25

Tlumaczenie nalogu tym ze pale aby nie przytyc jest wg. mnie uspokajaniem
          wlasnego sumienia .Po rzuceniu palenia ma sie po prostu wiekszy apetyt ,
          wystarczy kontrolowac ilosc spozywanych kalorii .
          Dla kobiet bodzcem do skonczenia z nalogiem powinny byc korzysci ktore
          wplywaja na wyglad jak cera , ladne biale zeby i przedewszystkim zapach .

Rzucilem palenie 4 lata temu i czuje sie znakomicie .
        • Gość: AgaRN Re: ZYBAN-CO TO JEST-pomóżcie jeszcze IP: *.sympatico.ca 16.10.03, 03:15
          Gość portalu: loko napisał(a):

> Dzięki, że odezwały się osoby, którym ten lek pomógł. Powiedzcie proszę, czy
          > przy zastosowaniu tego środka, tyje się po rzuceniu palenia ??? Raz już
          > rzucałam palenie (bez chemii) i tak przytyłam, że do tej pory nie mogę
          odzyskać
          >
          > wagi sprzed tego okresu (minęły 4 lata) a ja przez to znów zaczęłam palić. A
          > słyszałam, że z Zybanem się nie tyje.
          > Miło byłoby gdybyście dodali ile czasu już nie palicie po rzuceniu nałogu z
          > Zybanem. Dzięki :o)))

Czesc!
          Ja rzucilam palenie 19 maja - czyli za pare dni minie 5 miesiecy. To moja
          pierwsza proba (jak na razie udana) w 20 letniej "karierze" nalogowej palaczki.
          Natomiast waga ... no coz, ja z waga walcze od paru lat. Jeszcze przed
          rzuceniem zaczelam intensywnie uczeszczac na silownie, pilnowalam diety, itp.
          Plan byl taki ze w ten sposob zapobiegne tyciu. Po rzuceniu stwierdzilam ze
          dla wlasngo "zdrowia psychicznego" ;) skoncentruje sie tylko na rzucaniu i
          zrezygnuje z innych rezimow, czyli zaniedbalam silownie, i przestalam zwazac na
          diete. Na wage nie wchodze, ale troche przytylam, widzialam po ciuchach.
          Przypuszczam jednak ze gdyby nie Zyban to przytylabym nawet wiecej.
          Zyban ma bardzo dobre wyniki jezeli chodzi o kontrole wagi i nie tycie (a nawet
          w badaniach stwierdzano ubytek na wadze w trakcie kuracji, ale chodzilo chyba
          glownie o ludzi ktorzy biora go w leczeniu depresji, i dlugoterminowo). Mysle
          ze z odrobina "samokontroli" ;) i cwiczen, mozna zapobiec przybuciu na wadze.
          Trzymam kciuki,
          AgaRN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka