Gość: bia1 IP: *.sloneczny.pl / 10.3.2.* 11.10.03, 22:20 Ja już chyba nie żuce palenia, ja to poprostu lubie papic szlugi i blanty nadziweane holenderskim towarem zwanymmariuana:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcus Re: Korzyści z niepalenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:04 "Nigdy nie mów nigdy." Piętnaście lat temu też byłem przekonany, że nie rzucę palenia! A jednak udało się to zrobić z dnia na dzień. Trzeba wiedzieć, dlaczego chcę to zrobić. A po drugie, dla kogo to robię. Zdrowie i życie to piękny prezent, należy na to właściwie i z docenianiem spojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Korzyści z niepalenia IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 22:36 A ja rzuciłem rok temu, i przysięgam Bogu lepiej się w życiu nie czułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Korzyści z niepalenia IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.08.04, 00:45 czułeś tzn rok temu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju43 Już nie pale IP: *.play.net.pl / *.gazeta.pl 23.12.03, 09:42 i zmysły mi się wyostrzają.Ale co zrobić z tym ciśnieniem (140/100}?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina WYSOKIE CISNIENIE ? IP: *.ip-pluggen.com 05.08.04, 09:33 Chyba nie dostales wysokiego cisnienia po rzuceniu papierosow? Jesli jestes tegi to odchudzaj sie, a przede wszystkim duzo chodz, bo to poprawia krazenie i przeczyszcza zyly. Odpowiedz Link Zgłoś
dharmata Korzyści z palenia 23.12.03, 09:56 Jak mówi stare dawne chińskie przysłowie "Kto pije i pali to niema robali" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Korzyści z niepalenia IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:16 ja rzuciłem palenie, właśnie minął rok, ale jak czytam co napisałeś to mam ochotę rzucić czytanie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksj Re: Korzyści z niepalenia 20.03.04, 13:54 Witajcie! Stało się. Mam teraz 60 lat. Od lutego 2003 - tak, to już ponad rok - nie palę. I oto chodzi. To właśnie jest wiosna w naszych płucach.Paliłem od 18 roku życia. Rzucenie palenia jest bardzo proste. Nie wiadomo tylko za którym razem. Mnie się udało - powiedzmy sobie dalej, dopiero za 15 podejściem. Ale jednak. Nie kusiłem się na " reklamowane" sposoby. Najwazniesze jest swoje postanowienie " nie palę " . I w tym trzeba trwać. Z pozdrowieniami - niepalący - Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Korzyści z niepalenia IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 21.03.04, 04:21 Wyraznie to widac.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Korzyści z niepalenia IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 21.03.04, 04:24 oops wyslalo mi sie przedwczesnie.. oczywiscie to bylo do autora watku... V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Korzyści z niepalenia IP: 195.117.96.* 24.03.04, 12:32 Mam 45 lat to ostatni dzwonek na zaprzestanie.Ta srona mocno mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Korzyści z niepalenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:40 palilem okolo40 szt dziennie rzucilem odrazu myslalem ze sie nabawie innej choroby ale już niepale i mam lepsze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molson Re: Korzyści z niepalenia IP: *.sympatico.ca 05.08.04, 03:44 15 lat temu wyjechalem do Kanady .Zarabialem nie wiele na poczatku i wszystko potrzebowalismy (mialem 500 dol. w kieszeni ).Nie bylo mnie po prostu stac na palenie .Bieda wyszla mi na dobre . Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Korzyści z niepalenia 11.08.04, 01:20 a ja rzucilem w maju zeszlego roku, czas zlecial strasznie szybko, a ja sie juz przyzwyczailem do niepalenia :) a za zaoszczedzona kase kupilem sobie aparat cyfrowy, kobiecie srebrny zegarek. nie wydawalem duzo na fajki ale i tak juz jestem do przodu o ponad 1400zl. dla mnie to duzo. zycze wam rzucenia. im szybciej tym lepiej :) pozdrawiam -- Forum o rzucaniu papierosow www.niepal.forum.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz47 Re: Korzyści z niepalenia IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 07:17 Jaki aparat cyfrowy kupiłeś.I czy jesteś z niego zadowolony. Ja też chce kupić i niewiem na jaki się zdecydować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andros Re: Korzyści z niepalenia IP: *.4kroki.pl 27.08.04, 21:43 tylko proszę mi powiedzieć co mam zrobić do jasnej cho.....y, przez 5 miesięcy przytyłem o 5 kg, jak tak dalej pójdzie to zgrubieje na całego.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś