Dodaj do ulubionych

-Leczenie nowotworów słoniną i smalcem

IP: *.crowley.pl 14.10.03, 17:48
> Wielki jest dorobek naukowy doktora naszego Jana Kwaśniewskiego
Ale jego największym niewątpliwie osiągnięciem - z czego my wszyscy Polacy
winnismy byc bardzo dumni - jest wykrycie Prawdziwej Przyczyny Raka.
> To dieta niezgodna z Naturą - nie oparta na zdrowych potrawach
energetycznych: tłuszczach zwierzęcych i mięsie - lecz na pokarmie
pastwiskowym- zbożach i innych pokarmach zawierającym węglowodany.
Właśnie weglowodanami żywia sie komórki nowotworów a ich stałe dostarczanie w
codziennej diecie umożliwia szybki rozwój choroby.
- Zastanówcie sie nad swą dietą
Póki nie jest za poźno
pzdrv
Obserwuj wątek
    • Gość: hydrogen Re: -Leczenie nowotworów słoniną i smalcem IP: *.crowley.pl 14.10.03, 18:18
      .Prosze bardzo nie mieszać tu na forum
      To ja jestem najbardziej optymalnym hydrogenem
      Zjadam dziennie pół kilo smalcu i kostke masła
      .To bardzo.. nie chce tu używac brzydkich słow podszywać się pode mnie!!
      • felinecaline Re: -Leczenie nowotworów słoniną i smalcem 14.10.03, 18:29
        Obojetne ilu Was jest, ani jeden, ani drugi nie wykazuje sladow istnienia
        mozgu. obrocily sie w ...smalec.
        • Gość: ppns Re: -Leczenie nowotworów słoniną i smalcem IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.03, 19:13
          felinecaline napisała:

> Obojetne ilu Was jest, ani jeden, ani drugi nie wykazuje sladow istnienia
          > mozgu. obrocily sie w ...smalec

Ja bym to zdefiniował inaczej : osobnicy z sekty tłuszczojedów ,
          pod wodzą swego schizofrenicznego guru Kwasniewskiego , jedza tyle tłuszczu,
          że on wygładził im powierzchnię móżgu.
          Mózg maja płaski , więc nie mają rozumu , a co najwyżej rozumek.
          • Gość: hydrogen Re: -Leczenie nowotworów słoniną i smalcem IP: *.crowley.pl 14.10.03, 19:44
            _ nie obrażajcie mnie!!
            Ja chce tylko upowszechnic leczenie nowotworów smalcem i słonina
            pzdrv
            • Gość: ppns To nie tak =>hydrogen IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.03, 19:54
              Przeglądnąłem wklepując w wyszukiwarkę "cholesterol" ,
              hipercholesteloemia" , i wszędzie Ty wystepujesz
              jako zwolennki żywienia opt. , przytaczając eksperyment ze szcurem,
              u którego rzekomo glukoza wywołuje miażdzycę. Scczur ma inny
              metabolizm niż człowiek , więc przykłąd dyskusyjny i wątpliwy.

Kilka razy są Twoje wypowiedzi , że np. suplementujesz się
              sztucznymi ( w tabletkach ) mikroelementami.
              Jedz warzywa , owoce ( a najlepiej )świeżo wyciśnięte z nich soki,
              by mieć zastzryk minerałów , mikroelementów i witamin, bez połykania
              pigułek.

• Gość: ppns Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.03, 21:52
      Moja odpowiedz dotyczyła hydrogena wystepującego jako
      gość , a nie Ciebie.
      • Gość: tangerines Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.03, 12:29
        W Warszawie u jednego z profesorów onkologii od kilku lat jest wystawiona
        biała ksiega. Wpisywane mają tam być udokumentowane przypadki wyleczenia raka
        metodami niekonwencjonalnymi. Mimo, że księga leży kilka lat wpisu nie ma tam
        żadnego!!!!!!
        Na www.onet.pl kilka tygodni temu był artykuł o dr Kwaśniewskim, jak
        przeczytałam, że optymalni płacą składki swojemu guru to już wszystko dla mnie
        jest jasne. Płaćcie i płaczcie!!!
        Kojarzy mi się to z sektą, powiedzcie dlaczego zwolennicy innych diet są
        delikatni a optymalni są nachalni i wręcz bezczelni. Są w 100% pewni, że ich
        dieta działa na wszystko i we wszystkich chorobach, doradzają nawet na tym
        forum takie głupoty, że się można przewrócić, niedługo zaczniemy zamieniać
        noworodkom mleko na łój. Zastanówcie się jaką krzywdę możecie wyrządzić komuś
        kto bezkrytycznie zastosuje waszą dietę i miejcie odrobinę samokrytyki. Nie ma
        złotych środków i dieta Kwaśniewskiego nie jest panaceum na wszystko.
        • Gość: ppns Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.03, 13:16
          Optymalni rzeczywiście tworzą quasi sektę. Syn Kwasmniewskiego
          jest absolwentem zootechniki , i vały ich sposób odżywiania
          przypomina tuch gęsi i kaczek na stłuszczone wątroby.
          Brak warzyw i owoców w pożywieniu skutkuje niedoborem
          soli mjkneralnych , witamin i mikroelementów ,
          a np. smażenie potraw na tłuszczu zwierzęcym powoduje
          powstawanie w tłuszczu zwiążków kancerogennych.
          Mała objętość spożywanych potraw degeneruje jelito grube .itd.,
          itd. ,itd , i można maniakom od sekty tłuszczojedów
          przytaczać jescze wiele innych argumentów , ale dla
          nich schizofrenik Kwasniewski jest bogiem.

• Gość: hydrogen Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:59
            Głupolku zupełnie nie wiesz o czym piszesz. Na prawdę myślisz, że kaczki tuczy
            się tłuszczem?

>Brak warzyw i owoców w pożywieniu skutkuje niedoborem
            > soli mjkneralnych , witamin i mikroelementów ,

I znów bzdura. Kto mówi, że na DO brak jest warzyw? Podaj jakieś konkretne
            witaminy i sole mineralne, których brakuje na tej diecie to pogadamy. Jak
            zajrzysz do tabel wartości odżywczych to zobaczysz, że produkty zwierzęce mają
            znacznie więcej witamin i bio pierwiastków niż roślinki, nie mówiąc o lepszej
            przyswajalności.

>a np. smażenie potraw na tłuszczu zwierzęcym powoduje
            > powstawanie w tłuszczu zwiążków kancerogennych.

Znów pudło. czyżbyś czerpał swą wiedzę z kolorowych czasopism? Akurat tłuszcze
            zwierzęce są najbezpieczniejsze do smażenia potraw. Można je rozgrzać do b
            wysokich temperatur i nie wydzielają żadnych substancji toksycznych.

> Mała objętość spożywanych potraw degeneruje jelito grube .itd.,
            > itd

Ciekawe na czym polega ta degeneracja. Ja zawsze myślałem, że z mniejszą
            ilością jedzenia nasz układ pokarmowy ma mniej pracy. Co w tym złego?

Pozdr
        • Gość: hydrogen Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:46
          > W Warszawie u jednego z profesorów onkologii od kilku lat jest wystawiona
          > biała ksiega. Wpisywane mają tam być udokumentowane przypadki wyleczenia raka
          > metodami niekonwencjonalnymi. Mimo, że księga leży kilka lat wpisu nie ma tam
          > żadnego!!!!!!

No i o czym to świadczy? Uważasz, że nie istnieją osoby, którym ta dieta
          pomogła pokonać chorobę nowotworową? Gratuluję pomyślunku. W jednym z wątków
          podałem link do artykułu prezentującego doświadczenia lekarki która prowadzi
          kilku pacjentów z białaczką:

www.dieta-optymalna.info/wydarzenia.php?akcja=pokaz&numer=19

> Na www.onet.pl kilka tygodni temu był artykuł o dr Kwaśniewskim, jak
          > przeczytałam, że optymalni płacą składki swojemu guru to już wszystko dla
          mnie
          > jest jasne. Płaćcie i płaczcie!!!

Ja nic takiego tam nie wyczytałem. No ale mam świadomość, że duży odsetek
          Polaków nie rozumie tego co czyta. Przypuszczam, że przeczytałaś o członkach
          OSBO, którzy rzeczywiście jako członkowie organizacji jakieś składki płacą.
          Pamiętaj, że nie każdy optymalny jest członkiem OSBO. Zupełnie nie rozumiem
          skąd informacja, że pieniądze są przeznaczone dla dr JK. To bzdura.

> Kojarzy mi się to z sektą, powiedzcie dlaczego zwolennicy innych diet są
          > delikatni a optymalni są nachalni i wręcz bezczelni. Są w 100% pewni, że ich
          > dieta działa na wszystko i we wszystkich chorobach, doradzają nawet na tym
          > forum takie głupoty, że się można przewrócić.

Nie widzę uzasadnienia dla powyższych opinii. Z sektą wiele wspólnego mają
          raczej przedstawiciele medycyny tradycyjnej (również z tego forum), którzy
          zamiast samodzielnie myśleć powołują się na opinie różnych autorytetów i
          organizacji.

Pozdr

• Gość: tangerines Re: To nie tak =>hydrogen IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.03, 19:44
            Szkoda, że nie zacytowałeś jednego z moich zadań na temat niedelikatności
            optymalnych.
            Nie czytałeś artykułu, który komentowałam, obraziłeś mnie, zarzucasz mi brak
            zrozumienia tekstu, którego nie znasz. Podobnie jak inni optymalni obrażasz
            ludzi uważając ich za idiotów a swoją dietę za jedyne lekarstwo na wszystko.
            To właśnie świadczy o braku dojrzałości intelektualnej i zacietrzewieniu, a
            wręcz ślepej wierze w guru. Członkowie sekt też tak reagują. Nie będę dalej
            prowadziła dyskusji bo nie dyskutuję z osobami ortodoksyjnymi i
            niekulturalnymi.
    • Gość: ppns Link hydrogena to superkicha i blamaż IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.03, 20:58
      Hydrogen napisał:
      >Nie potrafię zupełnie zrozumieć krańcowej bezmyślności
      >połączonej z bezdusznością która jest powszechna wśród
      >lekarzy. Przecież podałem link do
      >rtykułu w którym lekarka opisuje swoje spektakularne wyniki w walce z chorobą
      >nowotworową

Przeczytałem podany przez Ciebie link do artykułu. Najlepsze są
      ostatnie zdania podsumowujące dwa opisane przypadki. I nie ma tam
      opisanych żadnych spektakularnych osiągnięć , czy
      rzekomego uzdrowienia przez sektę tłuszczojedów choroby
      nowotworowej.
      Cytat dosłowny z końcówki artykułu:

"Czy dieta optymalna pokonuje nowotwory?
      Na podstawie tych kilku przypadków nie można powiedzieć
      jednoznacznie, że tak. Mogę zaryzykować stwierdzenie,
      że jest jedyną znaną mi skuteczną metodą wspomagania
      leczenia nowotworów. "

To , że jakieś pani lekarz się wydaje ,że można DO wyleczyć raka ,
      nic nie znaczy. Bo za mały materiał porónawczy. Sama zreszta
      pisze , że ryzykuje twierdząc , że ZO jest pomocne.

• Gość: hydrogen Re: Link hydrogena to superkicha i blamaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:10
        Kolejna osoba, która nie rozumie co czyta. Przeczytaj jeszcze raz i zwróć
        uwagę, że wszyscy pacjenci żyją a po drugie kilka osób podjęło dietę tuż przed
        spodziewaną śmiercią. Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka