IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 21:05
Od niedawna mieszkam w woj.pomorskim i nie znam tu dobrych lekarzy. Czy ktoś
mógłby mi polecić dobrego ginekologa na terenie Trójmiasta ( najchętniej
Gdańsk ) Przyznam szczerze, że każdy kontakt z lekarzem przyprawia mnie o
dreszcze, dlatego chciałabym znależć jakiegoś sympatycznego fachowca, który
potraktowałby mnie "osobowo", a nie jak kolejny przypadek, rzecz.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcia77 Re: ginekolog IP: *.revers.nsm.pl 10.11.03, 21:54
      Cześć. Długi czas chodzę do p. Ewy Wszelaki LAss w Spółdzielni Lekarskiej przy
      ul. Grunwaldzkiej.Przyjmuje w pon. od 13-18 i środy rano.Bardzo sympatyczna
      pani ale niestety juz na emeryturze i nie pracuje w żadnym ze szpitali. Teraz
      jestem 2 raz w ciąży ( Pierwszą prowadziła właśnie w/w pani) ale przepisałam
      się na Zaspę do szpitala ( z Zaspy jestem) ponieważ mam poprostu najbliżej.
      Zadeklarowałam się do p. Kołodziej.Teraz jest w zastepstwie za nią ( ona na
      macierzyńskim) p. Maciej Szemryk - przesympatyczny 35 letni lekarz pracujący
      również na oddziale w szpitalu.
    • Gość: ewcia77 Re: ginekolog IP: *.revers.nsm.pl 10.11.03, 21:57
      A jeszcze lepiej jak wejdziesz na forum na stronie www.edziecko.pl - i tam
      pod tematem ciążą, szpitale napewno znajdziesz to co Cię interesuje ponieważ
      dziewczyny wymieniają się doświadczeniami i wiedzą w tym temacie.
      • Gość: monika-mch Re: ginekolog IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 23:30
        Dziękuję za te informacje, a może miałabyś jeszcze telefon?, byłabym b.
        wdzięczna.
        • Gość: ewcia77 Re: ginekolog IP: *.revers.nsm.pl 11.11.03, 17:48
          Moniko jeżeli chodzi o przychodnie przyszpitalna na zasp[ie to telefon- 556-45-
          15 (poradnia ginekologiczna) ten drugi do dr Wszelaki Lass podam Ci jutro (
          telefon mam w pracy) . W której części Gdańska mieszkasz. Czy odwiedziłaś
          forum edziecko?????///
    • Gość: ewcia Re: ginekolog IP: 195.117.159.* 12.11.03, 12:11
      Do Wrzeszcza do dr Wszelaki Lass - telefon rejestracja ale od rana 341-42-15
      • Gość: monika-mch Re: ginekolog IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 19:58
        Akurat nic nie ma na forum dziecko, ale to nic. Umówię się z tą Panią Wszelaki
        Lass.Ja nie mieszkam w Gdańsku, do Gdańska mam ok 70 km, ale to najbliższe
        większe miasto, gdzie mogę znależć fachową pomoc.Jestem Ci b. wdzięczna za te
        telefony.Dziękuję!!!
        • Gość: dalloway Re: ginekolog IP: *.chello.pl 13.11.03, 21:24
          Polecam - też we Wrzeszczu - panią Hannę Olszewską. Jest młoda, po doktoracie,
          miła i raczej kompetentna (raczej -bo nie chwale dnia przed zachodem słońca).
          Przyjmuje w pn i śr od 17 do 19, wizyta kosztuj 60 zł. Zapamiętuje swoje
          pacjentki już po pierwszej wizycie, nie pyta o nazwisko ani "co tam u Pani
          było". Dla mnie najważniejsza zaletą jest to, że można jej nie ryzykując
          irytacji zadawać setki pytań w gabinecie i jeszcze zadzwonić o każdej porze
          dnia, a ponoc i nocy (moja koleżanka będąca w ciązy tak twierdzi). Ta pani ze
          spółdzielni ma rzeczywiście niezłą opinię, ale mnie leczyła straymi toksycznymi
          lekami, chociaż są nowsze mniej szkodliwe i dlatego od niej uciekłam.
          • Gość: monika-mch Re: ginekolog IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 18:46
            Czy mogłabym dostać telefon do tej Pani?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka