Gość: dedal IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 05.12.03, 22:32 czy ktoś może mi udzielić rady...od czego mam zacząć jeśli chcę mieć aptekę? lokal już mam na oku...proszę o poważne podejście do zagadnienia..dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hydrogen Możesz zacząć od telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 22:45 Jeśli założysz sobie w TP SA to możesz ze mną podpisać umowę na usługi Tele2. Mają specjalną taryfę dla firm. Od jakiegoś czasu jestem przedstawicielem handlowym (jak to się ładnie nazywa) tej firmy i podpisuje takie umowy. Nigdy nie przypuszczałem, że będe robił takie rzeczy po studiach ale trzeba od czegoś zacząć :) A nieco poważniej to radziłbym zainwestować pieniądze w jakąś bardziej pożyteczną społecznie działalność. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowa apteka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 02:01 poważnie się zastanów, czy to ma sens. teraz apteki raczej bankrutują lub tona w długach- jest ich za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedal Re: nowa apteka IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 06.12.03, 10:21 raczej juz to przemyslalem i to ma sens zrobilem rozeznanie rynku w tej okolicy, lekarze twierdza ze to dobry pomysl jak i ludzie tam mieszkajacy, a co do telefonu stary to juz tam jest nr, i niestety nie podpisze z toba umowy...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś