Gość: * IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 11:40 Macie moze jakis sposoby na bol plecow przy kregozmyku, nie chodzi mi o rehabilitacje albo cwiczenia tylko o masaze albo cos co praktucznie od razu przyniesie ulge. Dzieki za odp>:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: kręgozmyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:09 przeszłam operacje kregozmyku L5-S1. Przed operacja pomagały tylko prochy i lezenie w najwygodniejszej pozycji. Po operacji pomagaja tylko dość silne prochy....;) Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: kręgozmyk 08.12.03, 09:51 Karola, mam pytanko. Czy operacja kręgozmyku duzo Ci pomogła. Bo moja mama też na to cierpi i lekarze twierdzą, że operacja to jedyne wyjście. Ale oczywiście moja mama ma obawy, w końcu to kręgosłup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: kręgozmyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:00 Wiesz w moim przypadku nic nie pomogła, a powiedziałabym nawet, ze jest gorzej. Powodzenie operacji zależy od tego stopnia skomplikowania zabiegu. U jednych robi się dwie operację, w różnych odstępach czasu, a u niektórych tylko jedną, która przynosi zadowalające wyniki. Ja jestem bardzo trudnym przypadkiem i obawiam się, że drugi zabieg też nie wiele pomoże. Jaką metodę proponują mamie? aha co najważniejsze który odcinek jej dokucza? Odpowiedz Link Zgłoś