aggie8 25.05.09, 21:02 A czy ktoś wie czy ta dieta jest bezpieczna? www.dieta-dabrowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bioantidotum Re: Ewa Dąbrowska 31.05.09, 01:52 Stosowałam tą dietę przez 8 tygodni. Czuję się o niebo lepiej, schudłam 12 kg, mam genialne wyniki badań i z czystym sercem polecam. Można jej zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Ewa Dąbrowska 02.06.09, 18:22 mozesz opisac ta diete co sie je i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
kryska1965 Re: Ewa Dąbrowska 21.12.09, 09:30 liczne przeciwskazania do stosowania tej diety... na szczęście wybrałam się do dietetyczki, która ma głowę na karku i nie uznaje żadnych "szarlatańskich" metod. jadłam to co mogłam i przede wszystkim wiedziałam dlaczego. dietetycy nie zabraniają niczego jeść, co najwyżej ograniczyć. tłumaczą wszystko, przekazują wiedzę, mówią co i jak. na taką trafiłam w www.dietomaniacy.pl możecie sprawdzić jak chcecie. nie sprawdzicie - wasza strata :) Odpowiedz Link Zgłoś
bioantidotum Re: Ewa Dąbrowska 31.05.09, 01:53 szkoda że nie zauważyła, że reklamujesz tą dietę z czy chociaż ją stsowałaś ? aggie8 napisała: > A czy ktoś wie czy ta dieta jest bezpieczna? > > www.dieta-dabrowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aggie8 Re: Ewa Dąbrowska 02.06.09, 17:46 Na tej stronie i tak praktycznie nic ciekawego nie ma :-) Nie stosowałam tej diety - chciałam się zorientować co to za jedna bo słyszałam, że takie diety mogą być niebezpieczne, diety eliminacyjne, kiedy przez jakiś czas nie je się jakiegoś produktu a tu chyba chodzi o głodówki więc przez jakiś czas nie je się praktycznie w ogóle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa.stolnica Re: Ewa Dąbrowska 06.06.09, 07:10 Może się komuś przyda: rapidshare.com/files/202568701/Dabrowska_Ewa_-_Przywracac_zdrowie_zywieniem.rar Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa.stolnica Re: Ewa Dąbrowska, cd. 12.12.09, 17:14 Jeszcze jedna książka tej autorki, wprawdzie nie o dietach:rapidshare.com/files/292780627/Dabrowska_Ewa_- _Cialo_i_ducha_ratowac_zywieniem.pdf rapidshare.com/files/275772366/Werdin_Joachim_M._-_Zasady_wlaciwego_odzywiania.pdf rapidshare.com/files/318396006/Werdin_Joachim_M._-_Styl_zycia_bez_jedzenia.rar Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa.stolnica Ewa Dąbrowska, cd. 12.12.09, 17:22 Jeszcze jedna książka tej autorki, wprawdzie nie o dietach Dabrowska_Ewa_Cialo_i_ducha_ratowac_zywieniem.pdf Skrót: tinyurl.com/ya5lxzb Tombak_Michal_radzi_-_Zdrowe_diety.pdf tinyurl.com/mpfywo Odpowiedz Link Zgłoś
ica11 Re: Ewa Dąbrowska 20.12.09, 20:36 Byłam na tej diecie, schudłam 8 kg w ciągu 2 tygodni Zakończyło się efektem jo-jo i przybraniem na wadze 12 kg. Je się same warzywa i owoce w każdej postaci - surowe, gotowane, duszone. Nie polecam. Kilka lat temu byłam zalogowana na vitalii i tam ułożona dieta pozwoliła mi ładnie chudnąć 1 kg tygodniowo - i to mogę polecić, bo spożywa się różne produkty ino w małych porcjach - czyli tak, jak powinno być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ica11 Re: Ewa Dąbrowska 20.12.09, 20:43 Dodam, że byłam u "źródła", tzn. w samym Gołubiu. Naprawdę - to, co wszyscy dietetycy powtarzają, aby jeść naprawdę mało a często + do tego ruszać się - to jest gwarancja sukcesu. Jedna natomiast informacja usłyszana w ośrodku jest cenna i warta przytoczenia - dobrze jest sprawdzić, na jakie produkty jest się uczulonym, które nam szkodzą i odkładają się w organizmie, a mogą przeszkadzać i uniemożliwiać schudnięcie. Ino jest dość kosztowne - teraz już nie pamiętam jaka kwota od jednego alergenu była podana - ale pamiętam, że aż mnie odrzuciło. Odpowiedz Link Zgłoś
kucharska.marzena Re: Ewa Dąbrowska 29.12.09, 11:46 To jest dieta oczyszczajaca ktora pomaga usunac toksyny z organizmu i zgubic kilka kilogramow przy okazji. Zadna z tych diet nie moze byc przeprowadzana przez dlugi czas. Moze byc powtarzana co jakis czas ale nie stosowana non stop, wtedy jest niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś