in_flagranti 21.06.09, 14:40 Mam do zrzucenia aż 30 kg. Zastanawiam się nad wyborem diety Protal czy Montigniac? Proszę o rady. Ponadto mam podejrzenie o niedoczynność tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofketchup Re: wybór diety 21.06.09, 15:22 Zalecam wizytę u dietetyka, 30 kg to dużo, nie zrób sobie krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
misiek121319 Re: wybór diety 21.06.09, 16:47 proponuje badania w kierunku zapalenia Hashimoto i dalszej diagnostyki nie doczynnosci tarczycy. JAk dostaniesz leki to schudniesz. Metabolizm Ci sie przyspieszy. A zdrowe odzywianie oczywiscie tez jest bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: wybór diety 21.06.09, 18:00 oczywiscie wyrownane hormony tarczycy to bardzo duzo. Jednak ja po suplementacji hormonu zaczelam chudnac i bodaj po 2 kg STOP. Waga nie chciala drgnac. Tak wiec odpowiednia dieta jest rownie wazna jak hormony. A jeszcze wazniejsza niz dieta jest zmiana nawykow zywieniowych na stale. Bo zeby dieta byla nie wiem jak dobra i skuteczna, to jesli po jej zakonczeniu wrocimy do nawykow, ktore spowodowaly nadwage, wroci ona szybciej nizbysmy sie mogli spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś