Gość: marek IP: 62.21.17.190, 62.21.99.* 06.04.01, 16:29 Bardzo prosze milych internautow o udostepnienie owych adresow, telefonow, gdyz chcialbym sie poddac takiej operacji Z gory dziekuje priv: marekder@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: potrzebuje adresow dot. mikrochirurgii laserowej oka IP: *.sasknet.sk.ca 06.04.01, 16:58 Chodzi ci o leczenie krotkowzrocznosci czy chorob siatkowki? Zapomniales napisac gdzie mieszkasz a nie wiem czy chcesz jechac na leczenie np do Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: potrzebuje adresow dot. mikrochirurgii laserowej oka IP: *.gazeta.pl 08.04.01, 18:07 chetnie dolacze sie do prozby marka powiem wiecej chodzi mi o leczenie siatkowki i mieszkam w polsce nie austali wiem ze w polsce najlepsza jest ciagle klinika w Lodzi ale nie znalazlam jeszcze do nich kontaktu (sprawa bardzo swierza) a jesli chodzi o leczenie krotkowzrocznosci - mam mieszane uczucia - zrobili �dokladne� badania, zachecali itd. ale nie zauwazyli rozwarstwiajacej sie siatkowki (banda konowalow) Odpowiedz Link Zgłoś