edyta112 08.12.04, 14:49 Czy ktoś zna urologa z CZD dr Piotra Gastoła? Właśnie on od 3 lat prowdzi moje dziecko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziuta74 Re: dr. Piotr Gastoł 08.12.04, 17:35 oczywiscie ze znam. od 10m-cy jest rowniez naszym lekarzem. zrobil dziure w brzuszku mojej mlodej, tzn. ja operowal jak miala 2tyg. zawsze jak idziemy na wizyte to mowie : widzisz dziecko, to jest pan doktor ktory ci wycial dziurke w brzuszku lubie go i cenie jako profesjonaliste. w ciagu roku chodze do niego do luxmedu, a od swieta (czyli raz w roku na scyntygrfie) do cdz Odpowiedz Link
zagadka29 Re: dr. Piotr Gastoł 14.12.04, 14:26 Polecam tego lekarza z całego serca, Chodziłam do niego prywatnie w Podkowie z moim synkiem, a po jednej czy dwóch wizytach zaproponował mi wizyty w CZD. Ma bardzo zdrowe podejście do leczenia, i tylko dzięki niemu mój synek uniknął leczenia wyników a nie własnego zdrowia, Gdyby nie on, dalej przyjmował by stos leków - na nic, bo na nic nie był chory, to były tylko błędne diagnozy niedouczonych lekarzy. Jestem Panu Piotrowi Gastołowi bardzo wdzieczna i ufam mu. Odpowiedz Link
jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 17.12.04, 22:37 ja znam bo od niedawna moj synek przeszedł z Instytutu Matki Polki w Łodzi do CZDZ własnie do doktora jak narazie jestem bardzo zadowolona poniewaz poswiecil nam wiele czasu i wkońcu wytlumaczyl na czym polega wada naszego synka co do efektow leczenia to jeszcze dluga droga Odpowiedz Link
jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 13:10 moze nasz lekarz ma jakas opinie na temat dr Gastoła, chodzi głownie o złożone wady zarówno dolnych jak i górnych części ukł moczowego. Jezeli jest Pan w tym temacie bardzo prosze opinię na temat jaka klinika w Polsce jest najwiekszym autorytetem w tej dziedzinie. Dziękuje Odpowiedz Link
boglas1 Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 19:28 edyta112 napisała: > Czy ktoś zna urologa z CZD dr Piotra Gastoła? > Właśnie on od 3 lat prowdzi moje dziecko. Znam dr-a Gastoła , już kilkakrotnie przekazywałem mu dzieci z Trójmiasta i okolic np. ze Słupska nie do końca " dobrze naprawione " u nas . Mam bardzo dobrą opinię i polecam . Zawsze byłem "związany z CZD " co się zresztą bardzo niektórym w Gdańsku nie podobało(ba)i polecam ten ośrodek. Odpowiedz Link
jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 19:39 Jestem bardzo wdzięczna za nie ukrywam satysfakcjonującą mnie odpowiedz. Pozdrawiam również z trójmiasta (Gdańsk się kłania) Odpowiedz Link
annba1 Re: pytakno 26.01.05, 10:52 Dziewczyny a czy ten dr. leczy tylko dzieci, czy 20 dziewczyna zalicza sie jeszcze do kręgu jego działań medycznych?? pozdrawiam annba1@wp.pl Odpowiedz Link
jusiagra Re: pytakno 27.01.05, 17:34 podałam ci numer do kilniki w innym wątku sama nie mam pojecia , wiem prze prof. Perdzyński zajmuje sie rowiez dorosłymi Odpowiedz Link
jusiagra Re: Jak zwykle przemiły 09.02.05, 17:13 Własnie wczoraj miałam kolejną wizytę u dr Gastoła z racji wykonania badania urodynamicznego. Badanie nie takie straszne jak to sobie wyobrarzałam ale część z cewnikowaniem cała przepłakana. Wyniki nie bardzo mnie satysfakcjonujące bo stwierdzono niedużą niestabilność wypieracza pęcherza. W związku z czym nasz malec jeszcze kawał czasu bedzie musiał miec przetokę ponieważ musi nadal być leczony cardurą i powtórka urodynamiki dopiero w listopadzie wtedy tez wykonana bedzie renoscyntygrafia, troche jestem podłamana bo tak bardzo liczyłam ze w te lato moj synek bedzie juz wygłupiał sie w morzu i bawił na plarzy a to niestety bedzie znowu odparzał sie od tych podwójnych pampersów. Jednak gdyby nie nasz doktorek pewnie bym tylko wyła, a On jak zwykle był przemiły, poświecił nam 40 min na samą konsultację chociaz kolejka na korytarzu była ogromna i mówił ze wszystko jest ok a mi takiego optymistycznego pocieszenia bardzo trzeba, chciał nam nawet pomóc załatwic tańsze noclegi sam z własnej woli ( nadmienie tylko ze nigdy nie wziął od nas ani złotówki i od początku chodzimy do niego w ramach NFZ ).Powiedział ze przetoka dla naszego Fila w jego przypadku najleprzym lekarstwem i zamknięcie jej to nie problem ale chodzi o to by zrobić to mając pewność ze wszystko jest juz ok. Odpowiedz Link
amitr Re: Jak zwykle przemiły 17.03.17, 15:25 Jak się zakończyła Wasza historia? Mam synka 4 mies.i po urodzeniu miał wyłonioną przetokę. Chciałabym porozmawiać z kimś kto przez to przeszedł. Odpowiedz Link
gpiszczan Re: Jak zwykle przemiły 24.04.17, 21:34 Witam, My jesteśmy pacjentami dr Gastoła, też z przetoką. W razie pytań proszę o kontakt: majsphere@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link