Dodaj do ulubionych

dr. Piotr Gastoł

08.12.04, 14:49
Czy ktoś zna urologa z CZD dr Piotra Gastoła?
Właśnie on od 3 lat prowdzi moje dziecko.
Obserwuj wątek
    • ziuta74 Re: dr. Piotr Gastoł 08.12.04, 17:35
      oczywiscie ze znam. od 10m-cy jest rowniez naszym lekarzem. zrobil dziure w
      brzuszku mojej mlodej, tzn. ja operowal jak miala 2tyg. zawsze jak idziemy na
      wizyte to mowie : widzisz dziecko, to jest pan doktor ktory ci wycial dziurke w
      brzuszkusmile lubie go i cenie jako profesjonaliste. w ciagu roku chodze do niego
      do luxmedu, a od swieta (czyli raz w roku na scyntygrfie) do cdz
    • zagadka29 Re: dr. Piotr Gastoł 14.12.04, 14:26
      Polecam tego lekarza z całego serca,
      Chodziłam do niego prywatnie w Podkowie z moim synkiem,
      a po jednej czy dwóch wizytach zaproponował mi wizyty w CZD.
      Ma bardzo zdrowe podejście do leczenia,
      i tylko dzięki niemu mój synek uniknął leczenia wyników a nie własnego zdrowia,
      Gdyby nie on, dalej przyjmował by stos leków - na nic, bo na nic nie był chory,
      to były tylko błędne diagnozy niedouczonych lekarzy.
      Jestem Panu Piotrowi Gastołowi bardzo wdzieczna i ufam mu.
    • jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 17.12.04, 22:37
      ja znam bo od niedawna moj synek przeszedł z Instytutu Matki Polki w Łodzi do
      CZDZ własnie do doktora jak narazie jestem bardzo zadowolona poniewaz poswiecil
      nam wiele czasu i wkońcu wytlumaczyl na czym polega wada naszego synka co do
      efektow leczenia to jeszcze dluga droga
      • jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 13:10
        moze nasz lekarz ma jakas opinie na temat dr Gastoła, chodzi głownie o złożone
        wady zarówno dolnych jak i górnych części ukł moczowego. Jezeli jest Pan w tym
        temacie bardzo prosze opinię na temat jaka klinika w Polsce jest najwiekszym
        autorytetem w tej dziedzinie. Dziękuje
    • boglas1 Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 19:28
      edyta112 napisała:

> Czy ktoś zna urologa z CZD dr Piotra Gastoła?
      > Właśnie on od 3 lat prowdzi moje dziecko.

Znam dr-a Gastoła , już kilkakrotnie przekazywałem mu dzieci z Trójmiasta i okolic np. ze Słupska nie do końca " dobrze naprawione " u nas . Mam bardzo dobrą opinię i polecam . Zawsze byłem "związany z CZD " co się zresztą bardzo niektórym w Gdańsku nie podobało(ba)i polecam ten ośrodek.
      • jusiagra Re: dr. Piotr Gastoł 25.01.05, 19:39
        Jestem bardzo wdzięczna za nie ukrywam satysfakcjonującą mnie odpowiedz.
        Pozdrawiam również z trójmiasta (Gdańsk się kłania)
        • annba1 Re: pytakno 26.01.05, 10:52
          Dziewczyny a czy ten dr. leczy tylko dzieci, czy 20 dziewczyna zalicza sie
          jeszcze do kręgu jego działań medycznych??
          pozdrawiam
          annba1@wp.pl
          • jusiagra Re: pytakno 27.01.05, 17:34
            podałam ci numer do kilniki w innym wątku sama nie mam pojecia , wiem prze
            prof. Perdzyński zajmuje sie rowiez dorosłymi
            • jusiagra Re: Jak zwykle przemiły 09.02.05, 17:13
              Własnie wczoraj miałam kolejną wizytę u dr Gastoła z racji wykonania badania
              urodynamicznego. Badanie nie takie straszne jak to sobie wyobrarzałam ale część
              z cewnikowaniem cała przepłakana. Wyniki nie bardzo mnie satysfakcjonujące bo
              stwierdzono niedużą niestabilność wypieracza pęcherza. W związku z czym nasz
              malec jeszcze kawał czasu bedzie musiał miec przetokę ponieważ musi nadal być
              leczony cardurą i powtórka urodynamiki dopiero w listopadzie wtedy tez wykonana
              bedzie renoscyntygrafia, troche jestem podłamana bo tak bardzo liczyłam ze w
              te lato moj synek bedzie juz wygłupiał sie w morzu i bawił na plarzy a to
              niestety bedzie znowu odparzał sie od tych podwójnych pampersów. Jednak gdyby
              nie nasz doktorek pewnie bym tylko wyła, a On jak zwykle był przemiły,
              poświecił nam 40 min na samą konsultację chociaz kolejka na korytarzu była
              ogromna i mówił ze wszystko jest ok a mi takiego optymistycznego pocieszenia
              bardzo trzeba, chciał nam nawet pomóc załatwic tańsze noclegi sam z własnej
              woli ( nadmienie tylko ze nigdy nie wziął od nas ani złotówki i od początku
              chodzimy do niego w ramach NFZ ).Powiedział ze przetoka dla naszego Fila w jego
              przypadku najleprzym lekarstwem i zamknięcie jej to nie problem ale chodzi o to
              by zrobić to mając pewność ze wszystko jest juz ok.
              • amitr Re: Jak zwykle przemiły 17.03.17, 15:25
                Jak się zakończyła Wasza historia? Mam synka 4 mies.i po urodzeniu miał wyłonioną przetokę. Chciałabym porozmawiać z kimś kto przez to przeszedł.
                • gpiszczan Re: Jak zwykle przemiły 24.04.17, 21:34
                  Witam,
                  My jesteśmy pacjentami dr Gastoła, też z przetoką. W razie pytań proszę o kontakt: majsphere@wp.pl.
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka