madziulec 07.01.05, 22:46 Especially for yopu - jakby zaspeiwali Kylie Minogue i Jason Donovan na stronie od dnia dzisiejszego - zmiany bliznowate. Voila )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 13:02 O!!! Dziękuję Ci dobry człowieku )) Chyba winnam Ci kawę )) Muszę jeszcze zerknąć do słownika, by zrozumieć o co biega momentami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 13:11 I tak na przy okazji jeszcze, czepiam się teraz ja Czy będzie ciąg dalszy, bo ostatnie rozpoczęte zdanie prowadzi do nikąd. Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 09.01.05, 09:58 Kawy nei pijam Ale jakbys sie zastanowila co jeszcze dopisac i czy ew. pozmieniac cos w spisie tresci (zostaniesz podredaktorem strony )) - bylabym wdzieczna ))) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 09.01.05, 21:33 Nie zaskoczyłas mnie z kawą Oczywiście zobaczę na stronę, mam nadzieję, że jutro. Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:13 Sekretarz, a miał być podredaktor )) Co dopisać...muszę dokładnie chyba przeczytać, bo póki co to przelatuję Wiesz, można uzupełniać sukcesywnie, jak będą padać konkretne pytania na forum. Co zmienić...patrzę w tym Explorerze, nie przepadam za nim, ale ładnie tam to wszystko łazi )) Ja jestem wzrokowcem i czytelnośc strony mi trochę nieodpowiada. MOżna coś tam wytłuścić. Ten spis treści, masz rację mógłby być zwijany. Jest jeszcze kilka innych bzdetów. Ale generalnie, wygląda to ładnie i informacje są dość obszerne. Wiesz co, ja jestem trochę pedantyczna, więc mogę się dziury doszukać )) Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 10.01.05, 15:14 Czytelnosc bedzie poprawiona, krcze tylko kumpel czasu nie ma, by sie zajac graficzna strona - bedzie menu rozwijane i w ogoel lepsza, ladniejsza wersja graficzna, nie taka prosta ))) Informacje o badaniach musze uzupelnic, bo w Nefrologii znalazlam sporo ciekawostek Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:29 Wsadziłabym bakterie do zakażeń, bo wydaje mi się, że wiszą i wyprzewdzają ZUM Ponadto, tu się będę czepiać... Wiem, że w niektórych miejscach bedzie ciąg dalszy, ale póki co jeśli jest punkt 1. to zwykle szukam drugiego, mnie to drażni, ale ja mam bzika na tym punkcie. Mówiłam, bzdety ))) Sądze, że spokojnie możesz dopisać coś o bakteriach właśnie. Nie wiem może coś z chronologią. Patrzę na to włąsnie Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 10.01.05, 15:36 No nie wiem ;-( Ja bym te cholernie bakterie zostawila osobno... Ale sama nie wiem, bo nigdzie mi nie pasuja, a gdzies je trzeba zostawic )))) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:45 Zatem, niech kolega popracuje nad grafiką. Poczytam szcegółówo, to zobaczę co możnaby szybko dopisać )) A Ty się wczytaj w książki, jak Ci dziecko pozwoli ))))) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:08 Może znajdziesz coś o wykrywaniu prenatalnym. Temat ciekawy. Tym bardziej jeśli chciałoby się rodzeństwo dla dziecka z refluxem. Wiem, że jest już na stronie, ale dość ogólnikowo. Może będzie coś więcej. Możesz coś wstawić o witaminie C. A w ogóle moge tutaj pisać? Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:11 No popatzrymy, zobaczymy... Nadal wisze w drugim tomie. W razie co zadzwonie do dr Rutki i bede blagac o pomoc Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:25 O właśnie, dr Rutka! Może mi powiesz. Bezskutecznie szukam dobrego, Sprawdzonego!!! pediatry dla Patryka. Jakie to trudne w Warszawie. Powiem, że mam dość. Natknęłam się właśnie na namiary na dr Rutkę, czy rzeczywiście przyjmuje jako zwykły pediatra również? Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:27 Tego nie wiem,.... prawde mowiac jestem w stanie Ci powiedziec w domu czy na pieczatce ma tylko nefrolog czy pediatra tez... Nie wiem. My chodzimy prywatnie do Medicoveru do lekarza z doswiadczeniem szpitalnym, bardzo spokojnego pana, ktory zawsze nam bardzo chetnie wszystko wyjasnia. I ten spokoj zawsze mi sie udziela. Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:34 Magda, a ufasz mu? Możesz podać namiary na pana doktora? Rozumiem, że Medicover, ale nazwisko chociaż Nie obawiaj się nie będę miała do Ciebie pretensji jakby co )) Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:39 Ufam, bo rzeczywiscie jest w porzadku i sie nie zawiodlam. Nazywa sie Tomik. Oczywiscie Tobie moze nie odpowiadac, bo nawet ze wzgledow charakterologicznych moze Ci nie podpasowac, ale kiedys czytalam na forum Wczesniaki, ze w Medicoverze raczej maja dobrych pediatrow i ja sie jakos nie zawiodlam. A prawd emowiac juz z kilkoma mialam do czynienia - Myszol troche ulewal jak byl mlodszy i wzywalismy lekarzy do domu bardzo czesto... Przyjezdzali rozni... I nie ulega watpliwosci, starali sie pomoc i jakos zaden nie mial skuchy. Poza tym to lekarka stamtad wymyslila badnaie moczu, gdy Myszol mial goraczke 37,9 przez okolo 2 godzin )) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:49 Dziękuję Ci bardzo Kasuj oczywiście wszystko co uznasz za stosowne, albo raczej niestosowne Nad abonamentem w Medicoverze myślimy, najpierw jednak musimy zdecydowac czy tu zostaniemy. Zawieszenie póki co! Odpowiedz Link
madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:52 Mozesz zawsze [pojsc normalnie i normalnie zaplacic za wizyte (nie wiem ile kosztuje...) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:56 Tak, właśnie o tym myślałam Jeszcze raz dzięki )))) Odpowiedz Link
mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 16:14 Już prostuję, widzę teraz chyba wszystko co trzeba. Dziękuję ))) Odpowiedz Link