07.01.05, 22:46
Especially for yopu - jakby zaspeiwali Kylie Minogue i Jason Donovan na
stronie od dnia dzisiejszego - zmiany bliznowate.
Voila wink))))
Obserwuj wątek
    • mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 13:02
      O!!! Dziękuję Ci dobry człowieku wink))
      Chyba winnam Ci kawę wink))

Muszę jeszcze zerknąć do słownika, by zrozumieć o co biega momentami.

Pozdrawiam
      • mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 13:11
        I tak na przy okazji jeszcze, czepiam się teraz ja wink
        Czy będzie ciąg dalszy, bo ostatnie rozpoczęte zdanie prowadzi do nikąd.

• madziulec Re: do Mami7 09.01.05, 09:58
        Kawy nei pijam wink
        Ale jakbys sie zastanowila co jeszcze dopisac i czy ew. pozmieniac cos w spisie
        tresci (zostaniesz podredaktorem strony wink)) - bylabym wdzieczna wink)))
        • mami7 Re: do Mami7 09.01.05, 21:33
          Nie zaskoczyłas mnie z kawą wink
          Oczywiście zobaczę na stronę, mam nadzieję, że jutro.
          • madziulec Re: do Mami7 10.01.05, 09:17
            No to mianuje Cie Sekretarzem Strony wink))
            • mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:13
              Sekretarz, a miał być podredaktor wink))

Co dopisać...muszę dokładnie chyba przeczytać, bo póki co to przelatuję wink
              Wiesz, można uzupełniać sukcesywnie, jak będą padać konkretne pytania na forum.
              Co zmienić...patrzę w tym Explorerze, nie przepadam za nim, ale ładnie tam to wszystko łazi wink))
              Ja jestem wzrokowcem i czytelnośc strony mi trochę nieodpowiada.
              MOżna coś tam wytłuścić.
              Ten spis treści, masz rację mógłby być zwijany.
              Jest jeszcze kilka innych bzdetów.
              Ale generalnie, wygląda to ładnie i informacje są dość obszerne.

Wiesz co, ja jestem trochę pedantyczna, więc mogę się dziury doszukać wink))
              • madziulec Re: do Mami7 10.01.05, 15:14
                Czytelnosc bedzie poprawiona, krcze tylko kumpel czasu nie ma, by sie zajac
                graficzna strona - bedzie menu rozwijane i w ogoel lepsza, ladniejsza wersja
                graficzna, nie taka prosta wink)))

Informacje o badaniach musze uzupelnic, bo w Nefrologii znalazlam sporo
                ciekawostek wink
                • mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:29
                  Wsadziłabym bakterie do zakażeń, bo wydaje mi się, że wiszą i wyprzewdzają ZUM wink

Ponadto, tu się będę czepiać...
                  Wiem, że w niektórych miejscach bedzie ciąg dalszy, ale póki co jeśli jest punkt 1. to zwykle szukam drugiego, mnie to drażni, ale ja mam bzika na tym punkcie.
                  Mówiłam, bzdety wink)))

Sądze, że spokojnie możesz dopisać coś o bakteriach właśnie.
                  Nie wiem może coś z chronologią.
                  Patrzę na to włąsnie
                  • madziulec Re: do Mami7 10.01.05, 15:36
                    No nie wiem ;-( Ja bym te cholernie bakterie zostawila osobno... Ale sama nie
                    wiem, bo nigdzie mi nie pasuja, a gdzies je trzeba zostawic wink))))
                    • mami7 Re: do Mami7 10.01.05, 15:45
                      Zatem, niech kolega popracuje nad grafiką.
                      Poczytam szcegółówo, to zobaczę co możnaby szybko dopisać wink))
                      A Ty się wczytaj w książki, jak Ci dziecko pozwoli wink)))))
                      • mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:08
                        Może znajdziesz coś o wykrywaniu prenatalnym. Temat ciekawy. Tym bardziej jeśli chciałoby się rodzeństwo dla dziecka z refluxem.
                        Wiem, że jest już na stronie, ale dość ogólnikowo. Może będzie coś więcej.

Możesz coś wstawić o witaminie C.

A w ogóle moge tutaj pisać?
                        • madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:11
                          No popatzrymy, zobaczymy... Nadal wisze w drugim tomie.
                          W razie co zadzwonie do dr Rutki i bede blagac o pomoc wink
                          • mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:25
                            O właśnie, dr Rutka! Może mi powiesz. Bezskutecznie szukam dobrego, Sprawdzonego!!! pediatry dla Patryka. Jakie to trudne w Warszawie. Powiem, że mam dość.
                            Natknęłam się właśnie na namiary na dr Rutkę, czy rzeczywiście przyjmuje jako zwykły pediatra również?

• madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:27
                              Tego nie wiem,.... prawde mowiac jestem w stanie Ci powiedziec w domu czy na
                              pieczatce ma tylko nefrolog czy pediatra tez...
                              Nie wiem.
                              My chodzimy prywatnie do Medicoveru do lekarza z doswiadczeniem szpitalnym,
                              bardzo spokojnego pana, ktory zawsze nam bardzo chetnie wszystko wyjasnia. I
                              ten spokoj zawsze mi sie udziela.
                              • mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:34
                                Magda, a ufasz mu?

Możesz podać namiary na pana doktora?
                                Rozumiem, że Medicover, ale nazwisko chociaż wink
                                Nie obawiaj się nie będę miała do Ciebie pretensji jakby co wink))
                                • madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:39
                                  Ufam, bo rzeczywiscie jest w porzadku i sie nie zawiodlam.
                                  Nazywa sie Tomik. Oczywiscie Tobie moze nie odpowiadac, bo nawet ze wzgledow
                                  charakterologicznych moze Ci nie podpasowac, ale kiedys czytalam na forum
                                  Wczesniaki, ze w Medicoverze raczej maja dobrych pediatrow i ja sie jakos nie
                                  zawiodlam.
                                  A prawd emowiac juz z kilkoma mialam do czynienia - Myszol troche ulewal jak
                                  byl mlodszy i wzywalismy lekarzy do domu bardzo czesto... Przyjezdzali rozni...
                                  I nie ulega watpliwosci, starali sie pomoc i jakos zaden nie mial skuchy.
                                  Poza tym to lekarka stamtad wymyslila badnaie moczu, gdy Myszol mial goraczke
                                  37,9 przez okolo 2 godzin wink))
                                  • mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:49
                                    Dziękuję Ci bardzo wink
                                    Kasuj oczywiście wszystko co uznasz za stosowne, albo raczej niestosowne wink
                                    Nad abonamentem w Medicoverze myślimy, najpierw jednak musimy zdecydowac czy tu zostaniemy. Zawieszenie póki co!
                                    • madziulec Re: do Mami7 11.01.05, 16:52
                                      Mozesz zawsze [pojsc normalnie i normalnie zaplacic za wizyte (nie wiem ile
                                      kosztuje...)
                                      • mami7 Re: do Mami7 11.01.05, 16:56
                                        Tak, właśnie o tym myślałam wink

Jeszcze raz dzięki wink))))
    • mami7 Re: do Mami7 08.01.05, 16:14
      Już prostuję, widzę teraz chyba wszystko co trzeba.

Dziękuję wink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka