mami7 25.03.05, 08:53 Zdrowych, Pogodnych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich Forumowiczek, Forumowiczów i Foremeczek Iwona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka8 Re: Życzenia 25.03.05, 09:00 Ja również chcę dołączyć się do życzeń Wszystkiego Najlepszego,samych zdrowych dni życzę wszystkim forumowiczom i ich pociechą.Grażyna z córkami Natalką,Hanią i Amelką> Odpowiedz Link
joln Re: Życzenia 25.03.05, 09:10 Zycze duzo slonca, zeby te nasze dzieci mogly w koncu skorzystac z wiosny, no i prozaicznie- zdrowia, co dla nas przeciez jest najwazniejsze... Jola Odpowiedz Link
muress Re: Życzenia 27.03.05, 19:46 trochę spóźnione, ale przecież jeszcze troszkę Święta będą trwały! Wesołego i mokrego lanego poniedziałku! )) Odpowiedz Link
madziulaw Re: Życzenia 25.03.05, 09:20 Ja życzę, aby te Święta upłynęły w zdrowiu i spokoju, tak abyśmy miały w sobie więcej uśmiechu dla naszych dzieci, mężów, rodziców i zapas energii na długi czas. Uściski Odpowiedz Link
edie28 Re: Życzenia 25.03.05, 09:25 Dołączam się do życzeń. Wszystkiego Dobrego, dużo zdrowia i pogody ducha i wszystkiego czego sobie życzycie Edyta z Kają Odpowiedz Link
ewaiela Re: Życzenia 26.03.05, 00:51 WESOYCH ŚWIĄT , SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO PONIEDZIAŁKU ŻYCZY EWA Z RODZINĄ Odpowiedz Link
madziulec Re: Życzenia 26.03.05, 08:15 Od "ekonoma" tego forum dla Wszystkich )))) kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Odpowiedz Link
marzena321 Re: Życzenia 26.03.05, 14:19 Wszystkiego Najlepszego ZDROWIA dużo uśmiechu w tych RADOSNYCH ŚWIĘTACH WIELKANOCNYCH życzę wszystkim na tym forum z całego serca. MARZENA. Odpowiedz Link
kasik111 Re: Życzenia 26.03.05, 15:09 Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych i DUŻO Zdrówka dla Naszych Dzieci od Kasi i Mateuszka. Odpowiedz Link
elwlos Re: Życzenia 26.03.05, 22:43 Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do Was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie. Tego oraz przede wszystkim dużo zdrówka i uśmiechu na codzień życzą Ela i Kacperek Odpowiedz Link
dzidziamamusi Re: Życzenia 26.03.05, 22:55 Niech zajączek przyniesie Waszym pociechom to czego pragniecie najbardziej... ...posiewów jałowych i refluksów zerowych Odpowiedz Link