grazka8 06.04.05, 09:00 Za parę dni będzie można poczytać o metodach przeszczepu moczowodów ,ale jest tago strasznie dużo więc muszę pozbierać to do kupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniakow Re: Za parę dni ....... 06.04.05, 09:03 Uwaga, kupa śmierdzi )). Przepraszam, tak jakoś mi wesoło . Oczywiście cieszę się, że są osoby które oddają siebie żeby pomóc innym, w tym swój drogocenny czas. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
grazka8 Re: Za parę dni ....... 06.04.05, 09:13 Sama niedawno szukałam metody Cohena ,bo coś tam burknął nasz lekarz o tej metodzie,ale urografia tak szybko idzie do przodu,że człowiek nie jest wstanie połapać się w tym wszystkim.Dobrze oczywiscie dla naszych dzieci,ale starsi lekarze preferują stare metody i nim oddam swoje dziecko muszę wiedzieć jak najwięcej co maja zrobić mojemu dziecku, potem o ewentualnych komplikacjach itd. Odpowiedz Link
madziulec Re: Za parę dni ....... 06.04.05, 09:10 Chyle czola - hjk juz bedzie - wrzuce na strone Odpowiedz Link
grazka8 Re: Za parę dni ....... 06.04.05, 09:16 Mam sporą literaturę fachową od pani doktor i to nie jest strata czasu tak bardzo mnie to interesuje że aż strach mam zamiar zagiąć lekarzy ,którzy wezmą maje dziecko w swoje łapska. Odpowiedz Link
madziulec Re: Za parę dni ....... 06.04.05, 09:18 Ambitny plan )))))))))))) No to czekamy z niecierpliwoscia ))) Odpowiedz Link