grazka8 13.10.05, 19:50 www.vitacare.pl/vitabutin.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka8 Re: Vitabutin........... 13.10.05, 21:30 > znam już tę stronę na pamięć -)) ,ale mamy dużo nowych mam,które jeszcze nie znają tego produktu. Odpowiedz Link
edie28 Re: Vitabutin........... 13.10.05, 22:16 Oczywiście, to był tylko żart - Bardzo dobrze, że podałaś link. Odpowiedz Link
grazka8 Re: Vitabutin........... 14.10.05, 07:26 Przecież wiem ,że to żart - lepiej żartować niż chorować. Odpowiedz Link
enut Pomozcie malo zorientowanej... 14.10.05, 13:14 Ja sie ma ten vitabutin do furaginu - lepszy, gorszy czy ma podobne/takie samo dzialanie. Czy ma jakies skutki uboczne? I najwazniejsze dla mojego dziecka - jaki to ma smak? Przypuszczam, ze nie da sie tego rozpuscic w kakao? Odpowiedz Link
joln Re: Pomozcie malo zorientowanej... 14.10.05, 13:36 jakie ma dzialanie furagin to wiadomo-odkaza mocz, pomaga go utrzymac w stanie jalowym,dziala na e-coli.- a efektach ubocznych mozna poczytac na ulotce vitabutin-zakwasza mocz, dziala tez na e-coli-nie wiem nic o skutkach ubocznych. ja daje vitabutin zamiast wit c vitabutin jest kwaśno-cierpki, w kakao jakos nie bardzo, najlepiej w slodkim soczku, herbacie Odpowiedz Link
co-jest-grane Re: Pomozcie malo zorientowanej... 14.10.05, 15:48 Vitabutin do furaginu nie ma się wcale. Inny jest mechanizm działania i jeden drugiego nie zastąpi.Krótko mówiąc Furagin uniemożliwia bakteriom rozmnażanie się, a Vitabutin utrudnia niektórym szczepom bakterii przyczepianie się do nabłonka dróg moczowych. Vitabutin to ususzony sok z owoców żurawiny i raczej nie pasuje do kakao . Odpowiedz Link
enut Re: Pomozcie malo zorientowanej... 15.10.05, 19:04 Dzieki dziewczyny. Pytam dlatego, ze gdzies wyczytalam, ze mozna sok z zurawin dawac w profilaktyce ZUM, a moje dziecko wlasnie profilaktycznie (bo nie mial zakazen) dostawal furagin, ale jakis czas temu odmowil przyjmowania jakichkolwiek tabletek. Sok pewnie by pil... Odpowiedz Link