jaktosik 24.10.08, 18:39 Wiecie moze gdzie w W-wie mozna w weekend (jutro) oddac mocz do bania ogólne i wynik uzyskac przed poniedziałkiem (W Lux Medzie np. mogę oddać jutro, ale wynik w poniedzialek) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medykonline Re: labolatorim Warszawa - czynne w weekend 24.10.08, 23:26 Jest co najmniej kilka takich laboratoriów. Ja pracuję w Szpitalu Bielańskim i tutejsze laboratorium w ramach działalności komercyjnej wykonuje badania moczu właściwie przez całą dobę. Odpowiedz Link
jaktosik Re: labolatorim Warszawa - czynne w weekend 25.10.08, 00:23 Dziękuję!!! Wiesz o innych? Bielany daleko od nas (mieszkamy przy Rondzie Wiatraczna), ale jesli bedzie trzeba pojade i tam Odpowiedz Link
jaktosik Re: labolatorim Warszawa - czynne w weekend 25.10.08, 08:10 Juz znalazłam Kiedys w jednym ze szpitali powiedzieli mi, ze w weekendy robia tylko na wlasne potrzeby, myslalam, ze to norma. Okazuje sie, ze znalazlam w szpitalu pod nosem. Bardzo dziekuje za wskazowke!!! To dla mnie bardzo ważne Odpowiedz Link