nightrider_vsc 07.02.10, 15:38 Witam, potrzebuje opinii o tym lokalu czy warto sie tam wybrac parą albo grupą, jakie tam towarzystwo sie zbiera, jaka atmosfera, jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r_jr Re: Hi Life Dzierzoniow 13.02.10, 00:12 nightrider_vsc napisał: > Witam, potrzebuje opinii o tym lokalu czy warto sie tam wybrac parą albo > grupą, jakie tam towarzystwo sie zbiera, jaka atmosfera, jakie ceny? klimat - jak to w dyskotece, można potańczyć, pogadać trudniej. Jak na sobotnie szaleństwo jak najbardziej, gorzej z romantyczną randką we dwoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nightrider_vsc Re: Hi Life Dzierzoniow 13.02.10, 13:05 dzieki kolego to juz cos;) jestem z walbrzycha wiec nie bede tam w ciemno jechal.ale chyba i tak wolalbym jechac do DDZ w ciemno niz wybrac sie do K10:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
martafalat Re: Hi Life Dzierzoniow 03.10.14, 17:58 Byłam ostatnio na zorganizowanej imprezie firmowej i muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczona super organizacją. Po bardzo dobrej kolacji, która odbyła się w ich restauracji Smaki Świata szaleliśmy na kręglach (mają 6 torów), do tego bilard, dart, piłkarzyki kto co chce. Miła odmiana, bo kiedyś byłam tam ale w klubie na imprezie...też można się wyszaleć;) Odpowiedz Link Zgłoś
71karolina Re: Hi Life Dzierzoniow 12.08.14, 04:01 No nie do końca masz trudny wybór, bo możesz zawitać tu w parze jak i całą grupą znajomych. Zawsze znajdziesz odpowiednią opcję zaaranżowania tego czau, bo Hi Life to osobno restauracja, osobno pub, ale również klub muzyczny, jak i bowling i bilard;) a tak swoją drogą to polecam ten klub Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: Hi Life Dzierzoniow 20.08.14, 16:50 dla starszego człowieka klub ok ceny ok mało miejsc do siedzenia ale można mieć rezerwacje uważam że wszystko zależy z jaka ekipą idziesz to ona daje sens zabawie a wddz nie ma za bardzo wyboru Odpowiedz Link Zgłoś