Gość: Geniush IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 10.10.03, 03:53 myslalem ze bedzie trudniejsze, no coz , znów sie rozczarowałem : ( pozdrawiam wszystkich , akademik Ondraszek (Gliwice) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stas Re: Test na inteligencję 1 IP: *.ny325.east.verizon.net 10.10.03, 06:25 Skromnosci to tobie nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Test na inteligencję 1 IP: *.netcontrol.pl / 192.168.1.* 10.10.03, 08:28 czy 60 to dużo czy mało?????))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Test na inteligencję 1 IP: 212.191.201.* 28.03.04, 10:25 Mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@u| Re: Test na inteligencję 1 IP: *.netia.pl 10.10.03, 08:56 Gość portalu: Geniush napisał(a): > myslalem ze bedzie trudniejsze, no coz , znów sie rozczarowałem : > ( pozdrawiam wszystkich , akademik Ondraszek (Gliwice) ales ty inteligentny...ale nie emocjonalnie chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 10.10.03, 10:08 ja uzyskałem 76% i jestem zadowolony (zawsze to więcej niż 75%).Fajna zabawa, w sam raz na taką deszczową pogodę jak dziś. Proponuję przesłać test naszym politykom i upublicznić wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Test na inteligencję 1 IP: *.unused.zigzag.pl 10.10.03, 10:38 ja tesz rozwisauem na 76 percentof. to chyba jakas srednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~R Re: Test na inteligencję 1 IP: *.bci.net.pl 10.10.03, 11:00 86% ale dałem ciała przy tych ciągach cyfrowych. Nie spotkałem się wcześniej z nimi i szukałem zależności w poziomie traktując je jak dwa osobne. powinno być 93% :) Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Test na inteligencję 1 10.10.03, 17:14 A królowa, gdyby miała jaja - to powinna być królem. Proszę się nie targować, powyżej 90% byłbyś nieprZystosowany!H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony bo byly trudniejsze, ale... IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 16.10.03, 16:12 Jesli sie przyjrzec dobrze pytaniom, mozna odpowiedziec na nie na wiele sposobow. Autor uzyl jednego z nich. Caly ten test funt klakow wart. Mozna go potraktowac co najwyzej z przymrozenienm oka. Koriwn-Mikke mialby ubaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga k. Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 09:13 Mam 83% poprawnych odpowiedzi. Co to oznacza?? Odpowiedz Link Zgłoś
derre Ja rozwiązuję wszelkie testy na inteligencję. 04.05.06, 13:48 Moja skromna inteligencja podpowiada mi jednak, że coś tu nie gra. Czy to nie aby dyskrymincja? Konstytucja coś chyba nadmienia na temat tego typu typu zagrań, o ile pamiętam, ale nie jestem prawnikiem więc się nie zagłębiam w szczegóły. Z tego jednak co wiem prawo należy rozumieć dosłownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:29 Dlaczego w rozwiązaniach widzę tylko 25 zadań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Dlaczego w rozwiązaniach widzę tylko 25 zadań ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
punia68 Błąd w zadaniu 28 10.10.03, 12:05 Czy nikt nie zauważył, że w zadaniu 28 jest błąd? Kwadracik środkowy, który porusza się zgodnie z kierunkiem ruchu wskazówek zegara za każdym razem o jedno pole dalej jest na siódmej planszy narysowany o jedno pole za daleko. Na planszy kolejnej jest już dobrze. Tak więc jego kolejne posunięcia to 1, 2, 3, 4, 5, 7, 6, 8 pól. Ten błąd mógł uniemożliwić rozwiązanie zadania. Również dałam ciała przy ciągach liczb. Traktowałam je poziomo, a nie pionowo :( Mimo to 70 %. Bałam się, że będzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Nie dla matematyków... IP: *.chello.pl 12.10.03, 19:56 W zadaniu 15 są cztery jednowymiarowe figury, z których trzeba wybrać jedną, nie pasujacą do reszty. Matematyk natychmiast zwróci uwagę na fakt, że figura a) jest, jako jedyna z kolekcji, "topologicznie równoważna literze T". Ujmując rzecz po ludzku: jeśli kawałek łamanej w tej figurze wyprostujemy a potem całość przeskalujemy w pionie i obrócimy o 90 stopni, to otrzymamy literę T. Z innymi figurami z zad. 15 tego nie da się zrobić - myślę, że intuicyjnie jest to jasne dla większości ludzi; zawodowy matematyk poda bez trudu również i ścisły dowód. Ale dla autorów testu "niewłaściwa" jest figura c), gdyż jako jedyna da się przedstawić jako suma czterech odcinków. Jak więc widać, przy rozwiązywaniu tego testu dobrze jest znać nieco matematyki (przynajmniej w zakresie liczenia do pięciu), ale lepiej nie być w owej matematyce zbyt biegłym - n.p. znajomość topologii, jak widać, stanowczo przeszkadza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Nie dla matematyków... IP: *.74.pl 12.10.03, 21:33 Zawsze sadziłem że matematycy sa dziwni :D. Nie chce nikomu ubliżać z moim 72% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Nie dla matematyków... IP: *.chello.pl 12.10.03, 22:46 Cieszę się, że nie chcesz nikomu ubliżać, choć przyznam, że troszkę zaniepokoiło mnie powiązanie tego faktu z uzyskanym przez ciebie wynikiem 72%. Czy oznacza to, że mając inny wynik jednak ubliżałbyś? Wracając do pytania nr 15. Skoro moja argumentacja na rzecz odpowiedzi a) wydała ci się dziwna, spróbuję wyrazić ją w inny sposób. Zapomnijmy o literach i uczonych matematycznych terminach. Wyobraźmy sobie,że rysunki w tym zadaniu przedstawiają fragmenty map, na których rzeki zostały oznaczone kolorem czarnym. Wówczas rysunek a) przedstawiałby rzekę z jednym dopływem, podczas gdy na każdym z rysunków b), c), d) widzimy rzekę z DWOMA dopływami. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyggie Re: Nie dla matematyków... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.10.03, 22:32 Teoretycznie można tez w ten sposób ale zawsze jest ale te testy to nie są typowe testy na inteligencję także coponiektórzy moga mieć różne odpowiedzi na te same pytania i każdy z nich będzie umiał bronić swoich racji prawdę mówiąc w tym zadaniu akurat nie miałem problemu z zauważeniem tego ale co do innych miałem wątpliwości co pokazuje mój wynik 80 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzio Re: Nie dla matematyków... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:19 no właśnie, potraktowałam to zadanie w taki sam sposób - figurę a) można narysować dwoma "pociągnięciami", a pozostałe wymagają trzech. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyczka Re: Nie dla matematyków... IP: *.creditreform.pl 17.10.03, 10:09 Kłamco nie możesz mieć 72% przy trzydziestu pytaniach. Przy 21 prawidłowych odpowiedziach wynik= 70% a przy 22 wynik = 73%. I co baranie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryma Re: Nie dla matematyków... IP: *.k.mcnet.pl 17.10.03, 15:27 też się na to naciąłem. Jeszcze łatwiej to wyjaśnić, twierdząc że są "takie same, tylko powyginane".. heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nie dla matematyków... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 23:07 Rzeczywiscie, nalezy zalozyc, ze do rozwiazania testu wymagane jest logiczne myslenie, a nie wiedza z jakiegos przedmiotu scislego. Do tego typu testow nalezy podchodzic jednak z pewnym dystansem. Na to, co sie potocznie uwaza za inteligencje, sklada sie wiedza i pamiec (np. nie zrozumiesz zartu, jesli nie ogladales filmu, do ktorego zart nawiazuje). Poza tym, inna jest waga wyniku dla kogos, kto takie testy robi bardzo rzadko, oraz kogos, kto je robi nalogowo - liczba kombinacji jest skonczona. Pozdrawiam, 90% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
punia68 rozwiązania zadań 26 - 30 10.10.03, 12:26 W wersji papierowej GW: 26. c) Ten ciąg liter nie jest anagramem nazwy zwierzęcia z zadania nr 1. 27. a) W kolejnych ustawieniach ostatnia bryła przestawiana jest na początek, a kolory "zatrzymują się" na swoich miejscach po każdym parzystym etapie. 28. a) Trzy kwadraciki krążą po obwodzie. Na pierwszym rysunku kwadraciki są obok siebie. Dolny przesuwa się zgodnie z ruchem wskazówek zegara o jedną kratkę. Środkowy porusza się w tym samym kierunku kolejno o 1, 2, 3 ,4 itd. kratki. Górny krąży w kierunku przeciwnym, przesuwając się o dwie kratki. 29. d) Zbiór dzielimy na czwórki. Suma liczb w każdej grupie wynosi 15. 30. b) Tyle dokładnie jest wart. Teraz możecie sobie wyliczyć faktyczny procent rozwiązanych zadań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TiR hmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:57 Jak dla zwykłego zjadacza chleba ten test jest zbyt trudny ale właśnie takie powinny być testy. Jestem studentem i wyszło mi 86% wiec nie wiem czy to dobrze czy źle. Życze powodzenia innym! Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: hmmmm 10.10.03, 17:11 Noo, od razu widać, że Ty nie jesteś takim zwykłym zjadaczem chleba. 86... Gratuluję, H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ;) Re: Test na inteligencję 1 IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:31 Swietna rzecz, jestem na wpół inteligentna- extra. Ale spodziewałam się, że będzie trudniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:33 co za tescik myslalem ze szyfrem do mnie mowi szkoda ze go nie rozumialem:-( moj wynik jest rewelacyjny 50 % fifty fifty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adrian1512 Re: Test na inteligencję 1 05.03.07, 08:25 Gość portalu: Ja ;) napisał: > Swietna rzecz, jestem na wpół inteligentna- extra. Ale > spodziewałam się, że będzie trudniejszy. >super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafulski Re: Test na inteligencję 1 IP: 156.17.13.* 10.10.03, 13:37 Uwielbiem takie testy. Pytanie 1 ma dwie poprawne odpowiedzi. Albo to, które podają albo b, bo bonobo to małpa człekokształtna, a reszta to inne zwierzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: Test na inteligencję 1 IP: 193.0.125.* 10.10.03, 15:20 ech, ja mam tylko 70% chociaż skończyłam studia na UW i blondynką nigdy nie byłam! To jest liczone z moimi odpowiedziami na 25 czy 30 pytań? Moim zdaniem dużo jest takich pytań, ns kt. jest kilka odpowiedzi. Zwłaszcza jak zacznie się liczyć np. litery, samogłoski itp. Albo w pyt. 10. na c) jest jedyna figura nieprzecięta przez inne - kwadrat. Też moim zdaniem może nie pasować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:27 a w pytaniu 13 - dlaczego nie odpowiedz a? tylko w tym zbiorze liter nie ma literki T - banalne, ale prawdziwe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Test na inteligencję 1 IP: *.kghm.pl 16.10.03, 07:48 tak tak - dowartościuj się, UW zapewne za pół świniaka skonczone ;) - pasujecie do siebie (patrz 1 odpowiedz) Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Test na inteligencję 1 10.10.03, 17:12 A te trzy inne co mają wspólnego? Bo jeśli nie wiadomo co, to redakcja miała rację!Pozdr,H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:53 Równie dobrze może być a) bo skakun to pająk (chyba o skakuna chodzi bo definicji słowa skokun nigdzie nie znalazłem) a pozostałe to są ssaki. Dodatkowo w pytaniu 16 podano że poniżej widnieje ANAGRAM, natomiast w rozwiązaniu mówią,że należy wykreślać litery. ANAGRAM polega na przestawieniu liter lub głosek w wyrazie (za Słownikiem wyrazów obcych PWN). Myślałem ,że w Mensie są tylko ludzie z najwyższym IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Re: Test na inteligencję 1 IP: *.chelmnet.pl 10.10.03, 14:30 Wiecej takich testów - mile spędziłem czas - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia 14 pila ha:) Re: Test na inteligencję 1 IP: *.inter / 10.0.5.* 10.10.03, 14:32 ten tes byl strasznie trudny wogole nie kapowalam o co biega al;e jazda kumaciee to nic nie umialam milalam tylko 14% ale nie jestem blondynka!!!!!!!!!!!!hahaha:(:(:(:((:(:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sredni to nie test na inteligecję a na logiczne myslenie IP: *.toya.net.pl 10.10.03, 16:16 a logika to tylko część inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: to nie test na inteligecję a na logiczne mysl IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 16.10.03, 17:06 Dokladnie. To jest wielka popelina. Inteligencja to wg terminu m. in. "zespół zdolnosci umyslowych umozliwiajacych jednostce korzystanie z nabytej wiedzy przy rozwiazywaniu nowych problemow i racjonalnym zachowaniu w różnych sytuacjach życiowych." No to gdzie tu umiejetnosc zachowania w roznych sytuacjach zyciowych???! Poza tym wiele pytan testowych przypomina mi docip "czarne na czerwonym jedzie po zielonym" I mysl tu co to moze byc... 1000 rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_kopec@gazeta.p Re: Test na inteligencję 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.03, 16:30 wwwwwwwwooowwwwwwww mam aż 15 lat i udało mi sei odpowiedzieć poprawnie na 10 pytań:) na 30;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabi Re: Test na inteligencję 1 IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 10.10.03, 21:39 A ja mam 14 lat i odpowiedziałam poprawnie na 25 pytań :). A tyle, ile nad tym siedziałam to już inna sprawa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zhitchleevy Mam zadanie dla ciebie Geniu! IP: 200.165.25.* 10.10.03, 16:48 Moze bys obliczyl cos troche bardziej skomplikowanego - na stosunek liczby wszystkich okien w twoim miescie do liczby mieszkancow z prochnica zebow... albo zastanowil sie dlaczego wlasciwie odczuwasz tak silna potrzebe, zeby sie popisywac rzekoma inteligencja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HoRriD07 Re: Test na inteligencję 1 IP: *.magma-net.pl 10.10.03, 16:51 Cholernie trudny jak na mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Test na inteligencję 1 IP: *.udn.pl 11.10.03, 10:43 jak na pierszy raz w zyciu rozwiazywany test na inteligencje w ciagu 10-15 min 40% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Re: Test na inteligencję 1 IP: *.za.digi.pl 10.10.03, 17:00 to byl moj pierwszy w zyciu test na inteligencji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gert Re: Test na inteligencję 1 IP: *.revers.nsm.pl 11.10.03, 19:51 niezla zabawa, w nastepnym poprawiam wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Test na inteligencję 1 IP: *.solutions.net.pl 10.10.03, 17:09 eejjjj dlaczego ja nie moge zobaczyc wszystkich odpowiedzi jak juz skonczylam caly test... zrobilam ejden blad a wyskakuja mi tylko odpowiedzi do pytania nr 25 a reszta ??? hyyymmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Test na inteligencję 1 IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 17:18 Wcale nie bylo takie latwe (chyba ze w 15 min to za krotko) zle zrozumcie - modem :) i wtedy tylko 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Test na inteligencję 1 IP: *.acn.pl 10.10.03, 17:47 he he...wiecie ile mialam procent???? az 66% jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licealista Re: Test na inteligencję 1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 17:56 Pomożcie Mi!Jesli mam 16 lat to czy wynik 70% jest słaby, dobry czy bardzo dobry?Bardzo proszę o ocenianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabi Re: Test na inteligencję 1 IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 10.10.03, 21:43 Taki sobie, mogło być lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Test na inteligencję 1 IP: *.chello.pl 12.10.03, 18:57 Gość portalu: Licealista napisał(a): > Pomożcie Mi!Jesli mam 16 lat to czy wynik 70% jest słaby, dobry > czy bardzo dobry?Bardzo proszę o ocenianie. -------------- Nie należy przywiazywać zbyt dużej wagi do takich testów. Przecież w nich aż roi się od dwuznaczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Test na inteligencję 1 IP: 195.117.28.* 17.10.03, 16:41 Gość portalu: Licealista napisał(a): > Pomożcie Mi!Jesli mam 16 lat to czy wynik 70% jest słaby, dobry > czy bardzo dobry?Bardzo proszę o ocenianie. przykro mi to mówić(pisać) ale jesteś maksymalnie do bani, ale nie przejmój się uwarzam, że z takim wynikiem stoi przed tobą karjera jako fryzjerki, a może nawet sklepowej(trudniej bo trzeba jeszcze umieć liczyć) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieamb Re: Test na inteligencję 1 23.03.06, 14:55 hahaha Ja zrobiłam i w życiu bym nie pomyślała że taka inteligentna jestem miałam 95proc):):):):):):):)(Nie to że się chwale ale sama w szoku jestem):):):) Aż tyle.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Test na inteligencję 1 IP: *.rymanow-zdroj.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 20:19 ja też mam 66 i 11lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Ten test zapowiada rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:10 Na gałęzi siedziały ptaki. Wszystkie były wróblami z wyjątkiem dwóch, wszystkie były sikorkami z wyjątkiem dwóch i wszystkie były zimorodkami z wyjątkiem dwóch. Ile było ptaków? Tak brzmi pytanie nr 25, a tak odpowiedz:Trzy ptaki po jednym z każdego gatunku. Jeden z każdego gatunku, czyli mamy jednego wróble, nie wróbla; jedną sikorki, a nie sikorkę; jednego zimorodki, a nie zimorodka. Z polskiego orłem zdecydownie nigdy nie byłem, ale coś mi tu nie gra. Być może 47% to za mało na zrozumienie. Pzdr autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Ten test zapowiada rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:23 hmmm nie rozumiem, o co Ci chodzi??? a naprawde jestem ciekawa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo kiedy jak nie t Re: Ten test zapowiada rewolucję IP: 195.117.28.* 17.10.03, 16:45 też się nad tym zastanawiałem.... ale nie przemój się ja miałem 40 czyli nie jest z tobą najgorzej ps: przyłączam się do pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Test na inteligencję 1 IP: *.hipernet.com.pl 10.10.03, 18:18 Widze ze niektorzy biora procenty rozwiazanych zadan za powaznie. Ten tescik to tylko rozgrzewka. Na kazdy test IQ jest okreslona ilosc czasu. moj wynik 76% w ciagu 15 minut. 97% w ciagu 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: Test na inteligencję 1 IP: *.Pohybel.Com 10.10.03, 18:34 15 lat - 73% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon000 Re: Test na inteligencję 1 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:14 16lat 93% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Test na inteligencję 1 IP: 195.117.28.* 17.10.03, 16:47 7/99% ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala :) Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:23 Też pozdrawiam! 16%/90%. Boże ten kolo Geniush ,, no cóż, znów się rozczarowałem''. a mój e-mail to www.bajaczek@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------------- Re: Test na inteligencję 1 IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.03, 18:22 Jestem w szkole podstawowej i uzyskałam 36% punktów jak na mój wiek to nieżle a w teście od 11 do 14 lat wyszłam na ocenę ponad przeciętną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrko Re: Test na inteligencję 1 IP: *.u.mcnet.pl 10.10.03, 18:30 Bez podawania czasu w jakim się test zrobiło, porównywanie wyników nie ma sensu.Również doświadczenie z rozwiązywania podobnych testów odgrywa dużą rolę. Potraktujmy to wszyscy jak dobrą zabawę. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Ten test nie jest inteligentnie ułożony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:34 W dwóch zadaniach są po dwie prawidłowe odpowiedzi, w jednym z tych zadani są trzy sposoby rozwiąania. Napisali, że jest tylko po jednej prawidłowej odpowiedzi. Ci którzy układali ten test nie są chyba zbyt inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś