zezgola 04.01.08, 09:31 Wyczytałam że urlop bezpłatny zależy tylko od decyzji dyrektora Jak umotywować podanie żeby było rozpatrzone pozytywnie ?Sprawy rodzinne? choroba?bo tak naprawdę chcę wyjechać ale tego raczej nie napiszę Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamka1 Re: urlop bezpłatny 04.01.08, 13:41 Jesli masz dobry kontakt z dyr to powiedz prawdę, a w podaniu nie pisz powodu i już. Urlop bezpłatny nie jest zadnym obciążeniem dla szkoły. U nas jeszcze nikomu nie odmówiono. Trudniej jest z "koleżeńskimi". Odpowiedz Link
zezgola Re: urlop bezpłatny 04.01.08, 14:24 Dzięki bardzo!Tak pewnie zrobię,że szczerze pogadam a nuż się uda Zachciało mi się emigracji a zwalniać się raczej strach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
evel_m Re: urlop bezpłatny 06.01.08, 17:30 ja tez nie motywuje, po prostu pisze: prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby Odpowiedz Link
zezgola Re: urlop bezpłatny 06.01.08, 18:19 Dzięki za odpowiedź!masz rację najlepiej tak dyplomatycznie Pozdrawiam! Odpowiedz Link