pomilak1 24.07.10, 13:50 Do ilu warto licytować? który to rocznik? allegro.pl/item1153752275_spacerowka_tfk_buggster_parasolka_z_pokrowcem.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: buggster - warto???? 24.07.10, 14:17 o matko nie powiem ci dokładnie z którego jest rocznika, ale ja mam dokładnie takiego samego, z tym że mój kupowany był przez pierwszą właścicielkę w 2007r. Aha no i mój nie miał podnóżka, musiałam go sobie dokupić. Ja za swojego zapłaciłam (za sam wózek plus torbę do niego) ok 350 zł (chyba) na pewno nie więcej. Jestem ciekawa jaka jest cena minimalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: buggster - warto???? 24.07.10, 14:34 Nie opłaca się raczej, bo to nie model S, czyli nie ma podnóżka ani amortyzacji na przednim kole (która jest niezla i się bardzo przydaje przy mniejszym dziecku, już tu opowiadałam jak momentami prowadziłam wózek tylko na przednim kole z powodu wielkich dziur w chodniku). Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: buggster - warto???? 24.07.10, 14:43 jeszcze znalazłam taki: allegro.pl/item1154170799_rewelacyjny_tfk_buggster_s_duzo_dodatkow.html pisze że jest z "s" ale z wysyłką prawie 600zł wychodzi to chyba wolę nowego BJ...kurcze sama nie wiem...no i ten kolor nie za bardzo mi się "widzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: buggster - warto???? 24.07.10, 14:51 Ten akurat podnóżek ma (zapewne dokupiony) Ja nie narzekam na brak amortyzacji :) Z tym, że więcej jak 350 zł bym nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: buggster - warto???? 24.07.10, 15:39 Sylki a w jakim wieku dziecko wozisz w tym buggsterze? mój synek ma 2 latka i nadal sie wacham powmiędzy buggsterem a BJ city mini... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: buggster - warto???? 24.07.10, 16:07 Wiesz co, w chwili obecnej nie wożę żadnego, bo Weronika ma ponad 3 latka i już wózka nie potrzebuje, a Liwia ma niecałe 5 msc więc jeszcze w nim nie jeździ :) Moja Wero jeździła w nim odkąd skończyła chyba 10 msc do ok 2,5 roku Później już nie chciała, bo ona duża dziewczyna, a tylko małe dzieci w wózkach jeżdżą :D Dodam, że uwielbiała ten wózek i brak amortyzacji jej nie przeszkadzał. Drzemki popołudniowe były tylko w buggsterze. Normalnie dałabym nobla dla tego, który wymyślił ten wózek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: buggster - warto???? 24.07.10, 15:40 sylki napisała: > Ten akurat podnóżek ma (zapewne dokupiony) Dokupiony raczej nie, bo to Buggster S. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: buggster - warto???? 24.07.10, 16:03 orissa napisała: > sylki napisała: > > > Ten akurat podnóżek ma (zapewne dokupiony) > > Dokupiony raczej nie, bo to Buggster S. ten pierwszy to zwykły buggster bez s i o tym pisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar nie warto 24.07.10, 17:06 ja takiego samego w grudniu 2009 kupiłam na all za 100zł sprzedałam go za 250zł Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: nie warto 24.07.10, 17:44 Cena minimalna tego pierwszego buggstera to 523 zł jak dla mnie zdecydowanie za dużo :/ Jestem ciekawa czy za tyle pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: nie warto 24.07.10, 18:59 Ten na pewno nie ma amortyzacji. A podnóżek jest moim zdaniem bardzo potrzebny starszemu dziecku. Moja Młoda w październiku kończy 3 lata. Teraz byliśmy na urlopie, co drugi dzień ucinała sobie kimkę w samochodzie, w wózku. Gdyby nie ten podnóżek, nóżki chyba zwisałyby jej do kółka. Tak właśnie te ceny wyglądają. Bez "s" stosunkowo tanio buggster wychodzi, za "s" trzeba sporo zapłacić. Niemniej wózek z pierwszej aukcji (drugiego linka jeszcze nie otwierałam) wygląda na zadbany. Wygląda lepiej od mojego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: nie warto 24.07.10, 19:02 Drugi buggster ma stelaż z limitowanej edycji? Bo czarny. I dużo dodatków. I też wygląda lepiej od mojego ;-) A ja swojego z nową tapicerką kupiłam za 550 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: nie warto 24.07.10, 21:14 Kurcze no nie wiem co robić...czy licytować..mąż mówi że mam sobie darować i poczekać jeszcze miesiąc a wtedy kupimy nowego BJ... a ja napalona jestem na jeden albo drugi i w sumie te 400-450zł miałabym na już ;P Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: nie warto 24.07.10, 21:16 Co nagle, to po diable. Jak napalenie opadnie, podejmiesz właściwą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati Re: kupiłaś? 25.07.10, 22:43 też na nie patrzyłam, ale mi kolor niezbyt leży... Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: kupiłaś? 26.07.10, 09:50 nie kupiłam :/ kolor też mi nie odpowiadał i to bardzo do tego po konsultacji z meżem stwierdziłam że wolę poczekać ten miesiąc i kupic nowego BJ city mini na którego tak czekam - równie intensywnie jak na buggstera :P do tego siostra ma mi na ebay'u kupić uzywanego volo i to będzie chyba mój ostatni kąplecik :P chyba bo może buggster jeszcze zagości w naszym domu... ale to jak wygram w totka:P Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: kupiłaś? 26.07.10, 11:02 Powiem Ci, że dobrze zrobiłaś, tyle pieniędzy za używanego buggstera zwyczajnie nie opłaca się dać. Poza tym BJ łatwiej wniesiesz po schodach, bo buggster niestety jest bardzo nieporęczny. Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati Re: kupiłaś? 26.07.10, 12:36 ja kupiłabym nowego buggstera, ale na czarnym stelażu:) oczywiscie pod warunkiem, że sprzedam teutonię;) o taki mi się podoba(jeden z tych beżowych/kremowych w te wzorki): dotsik.ru/component/virtuemart/?page=shop.product_details&category_id=3&flypage=flypage.tpl&product_id=43 Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: kupiłaś? 26.07.10, 13:23 A mieszkasz w PL? ten co wkleiłaś to buggster SL - limitowana seria, też mi się te wzorki podobają :) napalona jestem na tego buggstera ale chce miec nowy wózek z gwarancją - w sensie może byc używany ale krótko :P Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati Re: kupiłaś? 26.07.10, 15:08 mieszkam w Polsce i tu nie ma buggstera. Na gwarancji mi nie zależy, bo i tak nie wyślę go za granicę, jak się popsuje:( Wkliłam link rosyjskiego sklepu, bo tam się dogadam, a z Niemiec nie potrafiłabym zamówić, bo nie znam języka:( Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: kupiłaś? 27.07.10, 00:39 A w Askocie już nie sprzedają buggsterów? Nawet jesli nie maja na stronie to warto zadzwonić. Ja swojego kupowałam gdzieś kwiecień -maj '09 i wtedy na pewno mieli. Prawie 800 zł + folie z Niemiec zamawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: kupiłaś? 27.07.10, 08:28 W Askocie widziałem jakiś czas temu. Na Sztabowej. Mieli wersje głęboko-spacerową ale zadzwonić najlepiej do nich. Tanio było :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: kupiłaś? 27.07.10, 15:40 A ja bym chętnie samą tapicerkę dokupiła. tylko nigdzie znaleźć nie mogę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Pomilak 28.07.10, 12:02 a widziałaś nowe aukcje Jest jeden, model S allegro.pl/item1163845848_tfk_buggster.html Niby używany tylko 7 msc :) przez 2 letnie dziecko. Szkoda tylko, że zdjęć brak. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Pomilak 28.07.10, 12:39 Sylki dzięki za linka, napisałam maila z prośbą o fotki :) jeżeli będzie czerwony to oj będzie kusić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Pomilak 28.07.10, 14:09 To niech sobie pani pożyczy... Aukcja bez zdjęć przedmiotu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Pomilak 28.07.10, 14:37 No właśnie tego nie rozumiem, jak można czymś takim się tłumaczyć. W dzisiejszych czasach gdzie nawet telefon ma aparat :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Pomilak 28.07.10, 17:27 Własnie wam chciałam to napisać...też mi Pani odpisała że nie ma aparatu i że zapewnia że wózek był uzywany przez 7miesięcyijest w b.dobrym stanie,ale czy wierzyć....kurcze nie chce się napalać a potem wkurzać :/ jeszcze aukcja jest z Gdańska a ja z Katowic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Pomilak 28.07.10, 17:43 a nie masz żadnej koleżanki w Gdańsku? Szkoda, że ja nie stamtąd, bo bym podjechała go obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Pomilak 28.07.10, 17:46 niestety nie mam :( kurcze maż mówi ze mam sobie dać spokój z tym wózkiem...w sumie i tak nie wiem który bardziej chce (czy buggstera czy BJ) :P ale korci mnie ten buggster no ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Pomilak 28.07.10, 17:49 Cena startowa to 200 zł, ciekawe czy ktoś bez fotek się skusi. A może napisz do niej, czy chociaż zdjęcia telefonem mogłaby zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Pomilak 28.07.10, 17:50 hehe już się ktoś skusił, pewnie w Gdańsku mieszka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Pomilak 28.07.10, 18:40 no jak ktos blisko mieszka to może sobie pozwolić... Odpowiedz Link Zgłoś
jolutka1970 Re: Pomilak 03.08.10, 15:21 zawsze jak widze buggstera to patrze z podziwem na ten wozek, i na ten stelaz. Odpowiedz Link Zgłoś