coco_rosie
26.01.11, 22:27
Młody już szoruje głową po budce w bee, więc intensywnie myślę nad zmianą wózka. Poza tym chciałabym wypróbować coś jeszcze, zanim przejdzie mu ochota na poruszanie się tym środkiem transportu.
Zaczęłam myśleć i szukać i nie wiem nic :-)
Szukam wózka do samochodu na szybkie i krótkie wypady, także samolotem. Jako główny spacerowy wózek mamy MB Swift i ten z nami zostanie jeszcze.
Fajnie, żeby wózek nie był duży po złożeniu, lekki, lekko się prowadził i podbijał, miał spory kosz na zakupy, miał jedną rączkę, rozkładał choć trochę do spania i nie był tradycyjną parasolką. No i żeby mi się podobał :-)
Synek ma 20 miesięcy, jest szczupły, wzrost ok 92 cm.
Brałam pod uwagę:
inglesina avio - właściwie spełnia kryteria ale strasznie wąskie się wydaje mi się siedzisko, no ale na żywo go nie widziałam
phil&teds smart - mały kosz i dwie rączki ale piękny jest :-), no i nie wiem, czy na polskie warunki się nada (ta budka dziwnie mocowana) i też wąskie siedzisko, chociaż tego wózka też nie widziałam na żywo
bugaboo bee + - byłby super ale boję się tych wibrujących kółek, i trochę drogi jest
baby jogger city mini - wiem, że funkcjonalny, oglądałam ale jakoś mnie nie zachwyca
Kompletnie nie mam pomysłu. Macie te wózki - szczególnie avio i smart? Jak wrażenia?
A może coś innego? Doradźcie :-)