anie5 28.02.07, 17:46 stanelo na tym, ze ktorys z tych dwoch wozkow zostanie zakupiony - ale nie moge sie zdecydowac - czy ktos z Was moze mi doradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alis33 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 28.02.07, 18:05 Fajnie ,że rozpoczełaś ten temat bo ten dylemat mam i ja. W Niemczech gdzie mieszkam nie wiadomo dlaczego wszyscy jeżdzą peg perego pliko p3 a na forum bardzo na niego narzekają ,że żle się podbija i klekocze. A mi się strasznie podoba ale nie chciałabym się jego jakością rozczarować więc chyba kupię maclarena. Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 28.02.07, 18:35 oglòadalam w sklepie i peg perego wydaje mi sie taki glebszy, maclaren wydaje sie porzadniejszy ale taki plytki jakis...nie ma barierki - moze jest zbyteczna? Dodam ze ogladalam Maclarena Techno xlr - ten najnowszy model - ciekawe jak w ptraktyce? Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 01.03.07, 08:01 to kwestia przyzwyczajenia do firmy i wyglądu, faktycznie mało kto narzeka na maclarena, ja mam plico i przyzwuczaiłam się do jego wad, ( rozklekotanie, gorsze podbijanie), ale jest dość mocno jak na spacerówke, a właściwie tylko przewozówke zabudowany, ma okrycie na nóżki i folije przeciwdeszczowa, barjerka mojemu sie przydaje, bo lubi się trzymać rączkami i wyglądać na świat, można dokupic tackę zamiast i położyć picie, jakieś smakołyki, i buda zamykana do pałąka, odpinasz w połowie i możesz osłonic przed słońcem z drugiej strony, weź po uwagę, że sa czasem 2 rodzaje mam które będa chwalić, bo to mają i te którym zawsze podoba sie to czego nie mają, kupuj dla dziecka i dla siebie, życze trafnego wyboru, zawsze jeden wózek ma coś czego nie ma drugi, Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 01.03.07, 08:23 jeszcze jeden szczegół rzucił mi się w oczy, oprócz płytkości maclarena w stosunku do plico to maclaren ma przymocowane na stałe szelki do oparcia, a plico nie, nie kazdemu dziecku roci to różnicę, a u mnie przewżyło na korzyść pp 3, bo dziecko nie jest takie uwiązane może się ruszać swobodniej, wyglądac, ale to kwestia dziecka, nie każde to zauważy, mój jak wiozłam koleżanki chicco i był tak przypięty szarpał sie całą drogę, Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 01.03.07, 08:56 A czemu nie bierzeszc pod uwage peg perego A3? Jest on z tego co pisza udoskonaleniem pliko i atlantico, ma wieksze kolka niz pliko i ponoc lepsza amortyzacje. Odpowiedz Link Zgłoś
alis33 peg perego A3 01.03.07, 09:29 a.dka znalazłam ten wózek w Calineczce calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_121_246&products_id=4410 muszę przyznać ,że to co piszą o nim brzmi interesująco. Czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: peg perego A3 01.03.07, 09:45 na forum czytałam same złe opinie na jego temat.... miała to być ulepszona wersja, a ponoć wyszedł niewypał... nie jest to moja opinia, bo nie mam tego wózka, oglądałam go tylko w sklepie, ale no forum nie spotkałam się z pozytywnymi opiniami na jego temat... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 01.03.07, 10:48 Mojej kolezanki znajoma ma pp A3 i jest zachwycona lekkoscia prowadzenia itp. Ja chcialabym poznac jeszcze inne opinie. A na ktorym forum tak negatywnie pisza o A3? Bo negatywne opinie slyszalam o pliko, o venezii, ze zero amortyzacji. A jeszcze znalazlam model peg perego centro completo, ale o tym wozku nic kompletnie nie wiem, ale ma w miare duze kola. A3 ma kola o srednicy 19 cm, a pliko tylko 16 cm. Chyba im wieksze kola, tym lepiej sie wozek prowadzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw peg perego A3 01.03.07, 11:54 tutaj stary wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=41387277&wv.x=2&v=2&s=0 zwróć uwagę na opinię monii_1 i jowitak1 Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: peg perego A3 01.03.07, 12:11 Dzieki za linki, ale widze ze co osoba to opinia. Jedna osoba uwaza ze amortyzacja w wózku jest dobra, a druga ze nie. Pasowaloby jeszcze pare opinii. Szkoda ze raczka nie jest regulowana, i siedzisko rozkladane nie do konca na plasko. Ale uwazam ze jedna raczka jest lepsza niz dwie bo latwiej prowadzic jedna reka jesli jest taka potrzeba. Najlepszy jest jednak atlantico, szkoda ze go juz nie produkuja. Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 Re: do anie5 02.03.07, 21:09 caly czas tu zagladam i na inne forum - na 99% maclarena, a Ty? maclarena xlr.... Odpowiedz Link Zgłoś
alis33 Re: do anie5 02.03.07, 21:56 Nie mogę się zdecydować. Mi strasznie podobają się peg perego p3 a maclareny tak sobie. Ale jeśli się je żle prowadzi (podbija) to będę z PP p3 miała problem bo ja jestem mało ostrożna i często się śpieszę. Wózka szybko będę miała dosyć jeśli przy każdym krawężniku będę musiała się zatrzymać by go podbić . Pozatym zastanawiam się dlaczego PPPp3 jest najbardziej popularną spacerówką w Niemczech. Niemcy nie lubią raczej byle czego. Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 Re: do anie5 02.03.07, 22:10 no wlasnie :-) a maclareny sie dobrze podbija? Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 kupilam maclarena xlr 03.03.07, 16:15 kupilam i bardzo sie z tego ciesze, w sklepie jeszcze raz przymiarke zrobilam z Raffaele i zdecydowani maclaren lepiej wypadl - zrobilam tez rundke - lepiej sie podbija ;-) Mi najbardziej podobal sie ten szaro pomaranczowy... Odpowiedz Link Zgłoś
alis33 Re: kupilam maclarena xlr 03.03.07, 18:44 Ja byłam dziś na bardzo długim spacerku i po drodze zachaczyłam o sklep z wózkami . Zrobiliśmy przymiarkę do obu wózków i faktycznie PPp3 było bardzo ciężko podbić z obciążeniem zaś maclarena bardzo łatwo tylko ,że on jest strasznie płytki. Odpowiedz Link Zgłoś
alis33 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 03.03.07, 18:46 Gratuluję zakupu!! Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 03.03.07, 18:57 dziekuje, faktycznie nie jest gleboki ale ja kupilam glownie na lato a na zimne dni bedziemy uzywac nadal glebokiego - mamy bardzo duza gondole. a wracajac do maclarena dodatki sprawiaja, ze wozek i zima w przyszlym roku bedzuie ok :-) mam nadzieje. Ile kosztuja w niemczech oba te wozki? tutaj maklaren jest drozszy niz peg perego. Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 03.03.07, 19:35 gratuluję wyboru na pewno będziesz zadowolona zaintrygował mnie głęboki wózek, który widziałam na zdjęciach, co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
anie5 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 03.03.07, 21:33 to dunski wozek firmy ODDER www.oddervognen.dk/ ja mieszkam teraz w Danii - tutaj te wozki sa bardzo poularne i uzywane o wiele dluzej niz glebokie tradycyjne....ale wlasnie dlatego potrzbny nam byl maclaren :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alis33 Re: maclaren techno czy peg perego pliko 3 03.03.07, 21:08 peg perego pliko p3 completto jest o 20 euro droższy od maclarena XLR Odpowiedz Link Zgłoś